24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

9 juni: daling zilverkoers en goudkoers verwacht

Ik ga iets doen waar je als columnist altijd voorzichtig mee moet zijn, en dat is het doen van korte termijn voorspellingen.

Toch durf ik de voorspelling wel aan dat morgen, 9 juni 2011, de goud- en zilverprijs een forse daling gaan meemaken.

Ik durf deze voorspelling aan op grond van de constatering dat vandaag de aandelen van goud -en zilvermijnbedrijven een forse duikeling hebben meegemaakt, zonder aanwijsbare reden.

Zoals uit de hearing van de onderzoekscommissie over mogelijke misstanden in de papieren goud-en zilvermarkt met Andrew Mcquire hebben uitgewezen, is een forse duikeling van de mijnaandelen het teken voor de heersers van het fiat systeem om de daarop volgende dag goud en zilver naar beneden te werken.

We zullen zien wat de dag van 9 juni gaat brengen.

Hoe dan ook, het grote spel is aan zijn eindfase begonnen. Want QE3, in welke vorm dan ook, zal de goud- en zilverprijs gaan doen ontvlammen. Tot die tijd zal men er alles aan doen om de goud- en zilverprijs, samen met die van de aandelen in die sector, zoveel mogelijk onderuit te halen.

Het zal uiteindelijk niet lukken.

 

Zilverpaul

silverstocks.nl

 

Disclaimer: De mening van Zilverpaul als columnist is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Bekijk ook