24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Aanbieding: Nederlands zilver muntgeld te koop tegen verlaagde prijs

Mede dankzij de flink gestegen zilverprijs hebben wij op dit moment een partij Nederlands muntgeld beschikbaar tegen verlaagde prijzen. Dit betreft zakken met 72% Nederlands muntgeld, bestaande uit een mix van zilveren guldens, rijksdaalders en tientjes. Deze munten worden aangeboden in zakken per 2 kilogram puur zilver en per 5 kilogram puur zilver. Speciaal voor de lezers van het Edelmetaal Blog hebben we een kortingsactie die loopt tot 31-07-2016.

Overzicht Nederlands muntgeld per 20-07

Overzicht Nederlands muntgeld per 20-07

 

Het Nederlands muntgeld is de goedkoopste manier om te investeren in fysiek zilver. Omgerekend kost op het moment van schrijven een kilogram zilver EUR 629,50 tot EUR 615,40 terwijl zilveren kilo munten zo’n EUR 670 per stuk kosten. Zilveren baren zijn nog minder gunstig geprijsd aangezien deze met 21% btw worden belast en de kilo baren kosten op dit moment EUR 745.

Wij geven momenteel een korting van EUR 25,- per kilogram bij aanschaf van zakken met 2 kilo puur zilver muntgeld.

Tevens wordt een korting gegeven van EUR 10,- per kilogram bij aanschaf van zakken met 5 kilo puur zilver muntgeld.

Om deze korting te ontvangen dient u een couponcode in te vullen tijdens het afrekenen in de webshop, of u kunt telefonisch bestellen: 035 20 31 380. Voor het ontvangen van de couponcode kunt u ons een email sturen.

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.
De aanbieding loopt tot 31-07-2016.

Middels deze kortingsactie is het mogelijk om fysiek zilver te kopen voor nog geen EUR 40 per kilogram boven de huidige zilverprijs. Dit komt overeen met een premie van nog geen 7%. Wij zijn tijdelijk in staat om Nederlands muntgeld te leveren tegen dergelijk verlaagde prijzen doordat we een grote partij oude guldens, rijksdaalders en tientjes hebben ingekocht. Veel bezitters van dergelijke munten hebben lange tijden gewacht op een gunstige zilverprijs om te verkopen, daar waar het muntgeld in 2015 en ook in 2014 soms maanden achtereen niet verkrijgbaar was is er nu een groot en divers aanbod. Deze trend wordt ook in Europa en in de rest van de wereld ervaren waar ook veel Krugerranden en andere munten door particulieren (terug) worden verkocht. Dit zijn niet altijd klanten die destijds munten als investering hebben aangekocht maar ook veelal uit erfenis of uit ‘een oude sok’.

Bekijk ook