24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Aankondiging: Kortere levertijd vanaf juni

Vanaf 1 juni zal er het één en ander veranderen bij The Silver Mountain, met als doel de levertijd te verkorten. De afgelopen weken zijn erg hectisch geweest en meerdere keren waren diverse producten volledig uitverkocht, met hoge levertijden als gevolg.

Alle muntsoorten waarbij de levertijd momenteel is opgelopen zijn tijdelijk niet verkrijgbaar. Het gaat hier om de kilo zilveren munten en de gouden 1 troy ounce munten zoals de Maple Leaf en de American Buffalo. Bij deze munten is de levertijd opgelopen tot meer dan 5 weken, dus enkele bestellingen van begin mei zijn nog niet uitgeleverd. Deze bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt en zodra de munten eindelijk in Nederland arriveren worden die binnen 24 uur verzonden.

Om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn wordt de centrale voorraad van The Silver Mountain niet langer in Duitsland aangehouden, maar op Schiphol, Amsterdam. Vanaf hier worden bestellingen verzonden  door Geowarehousing, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de opslag en distributie van waardevolle goederen. Bestellingen binnen Nederland worden met UPS afgeleverd en de levertijd binnen Nederland bedraagt 1 werkdag. U ontvangt automatisch per email een bericht zodra uw bestelling verzonden wordt.

Op termijn is het de bedoeling dat de voorraad toereikend is om alle geplaatste bestellingen binnen 1 week te leveren in plaats van de huidige levertijd van 2 tot 3 weken. Indien er voor 15.00 uur betaald wordt met Ideal is het mogelijk dat u mits de voorraad toereikend is – de bestelde zilveren munten de volgende dag al in huis heeft. Tevens zal het weer mogelijk zijn in kleinere hoeveelheden zilveren munten te kopen, dus niet uitsluitend per 250, 300 of 500 stuks.

Het ophalen van bestellingen in Eemnes is vanaf 1 juni niet langer mogelijk. Alle bestellingen worden volledig verzekerd verzonden en in sommige gevallen is het mogelijk om op afspraak uw bestelling op Schiphol op te halen.

http://www.geowarehousing.com/fotos/76_8.jpg

Bekijk ook