24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Aankondiging: premie op zilveren Maple Leaf munten stijgt per 18 oktober

Na de stijging van de premium die gerekend wordt bij de aankoop van Silver Eagle munten heeft ook de Royal Canadian Mint, het munthuis uit Canada waar de zilveren Maple Leaf munten worden geslagen, besloten om de premie te verhogen. De zilveren Maple Leaf wordt net als de Silver Eagle EUR 0,40 per stuk duurder door deze prijsstijging. In tegenstelling tot de US Mint, die zonder aankondiging op 1 oktober besloot de Silver Eagles tegen hogere prijzen te verhandelen, heeft de Royal Canadian Mint er wel voor gekozen om deze prijsstijging vooraf bekend te maken.
Vanaf 18 oktober zullen de Maple Leaf zilveren munten EUR 0,40 per stuk duurder worden. Mocht u een belegging in fysiek zilver overwegen dan is het dus wellicht verstandiger om nu zilver te kopen dan na 18 oktober, gezien het feit dat deze week de laatste kans is om tegen de huidige premie de zilver Maple Leaf te kopen.
Tot op dit moment is het nog niet bekend of andere munten, zoals de Wiener Philharmoniker, nog wel verkrijgbaar blijven tegen de huidige premie. Indien er andere 1 troy ounce zilveren munten, zoals de Mexican Libertad munten, tegen betere prijzen verkrijgbaar zijn, dan zullen deze munten aan het assortiment van The Silver Mountain worden toegevoegd. Zo kunt u bij ons tegen de beste prijs zilveren munten blijven kopen.

Bekijk ook