24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Aankondiging: The Silver Mountain verhuist op 01-01-2016 naar Baarn

Per 1 januari zal The Silver Mountain gevestigd zijn in Villa Parkwijk aan de Wilhelminalaan 3 te Baarn. Ook de activiteiten van Inkoop Edelmetaal verhuizen mee.

Wij vertrekken vanuit ons huidige kantoor te Schiphol en keren terug naar onze roots in ‘t Gooi. Villa Parkwijk is een prachtig rijksmonument in Baarn, centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de A1 en de A27.

De verhuizing komt voort uit de ‘splitsing’ en daarmee samenhangende verzelfstandiging van The Silver Mountain. Tot voorheen was The Silver Mountain onderdeel van amsterdamgold en in december is besloten om de fusie van destijds (2011) terug te draaien. Dit gaat in per 1 januari en vanaf dat moment zijn wij dan ook gevestigd te Baarn waar we de activiteiten zullen uitvoeren voor The Silver Mountain en Inkoop Edelmetaal.

We zullen ons in 2016 verder professionaliseren in de handel in zilveren en gouden baren en munten. Zo wordt de logistieke operatie uitbesteed aan een volledig verzekerd en beveiligd magazijn. Dit stelt ons in staat om bestellingen sneller en veiliger uit te leveren. Ook zullen we ons assortiment uitbreiden met nieuwe 2016 munten zoals de kilo zilveren Kookaburra, Koala en Lunar munten die begin januari arriveren.

Voor u als klant verandert er – naast de locatiewijziging – niet veel en we begroeten u vanaf januari graag in ons nieuwe kantoor.


The Silver Mountain
Wilhelminalaan 3
3743 DB Baarn
T: 035-2031380
E: info@thesilvermountain.nl

 

 

Bekijk ook