24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Aanpassingen Edelmetaal Blog

Zoals de meeste van jullie inmiddels wel gezien hebben, is het blog op de schop gegaan. Er zijn nog een aantal zaken die geregeld moeten worden waardoor het nu nog niet helemaal overzichtelijk is, dus hierbij een toelichting van de doorgevoerde aanpassingen.

Op ons nieuwe kenniscentrum komen er drie verschillende subcategorieën:

  • Columns (hieronder vallen alle oude columns en hieronder zullen ook de nieuwe columns worden geplaatst)
  • Nieuwsberichten (hier worden in de toekomst artikelen geplaatst met nieuwsberichten)
  • Kenniscentrum (hier worden artikelen toegevoegd met informatie over het kopen van goud en zilver, productkeuzes en achtergrondinformatie)

 

Alleen bij de artikelen in de categorie Columns is het mogelijk om reacties te plaatsen. Zoals voorheen zal het meest recente blog-artikel bovenaan worden geplaatst en daar kunnen de discussies dan ook plaatsvinden. Ik zou dan ook adviseren om met name de pagina Columns te bekijken omdat dit één op één overeenkomt met de situatie zoals het voorheen was op het blog.

De nieuwe categorieën met nieuwsberichten en het kenniscentrum met informatie over het kopen van goud en zilver dienen vooral voor (nieuwe) klanten die informatie willen over het aankopen van edelmetaal. Zo zal er een serie artikelen worden geplaatst over het kopen van goud en het kopen van zilver met tips over de verschillende mogelijkheden, fiscale aspecten, het verschil tussen munten en baren, etc. Op het oude blog hadden we hier niet goed de mogelijkheid voor zonder dat het tussen de columns heen zou sluipen, zodoende hebben we de website aangepast.

Het gaat waarschijnlijk nog één a twee weken duren alvorens de nieuwe structuur helemaal staat en dan zal het allemaal ook wat meer vorm gekregen hebben.

Mocht er feedback zijn of tips om het verder te verbeteren dan kunt u hieronder reageren.

Bekijk ook