24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Edelmetaal Blog

Welkom op het Edelmetaal Blog!

Dit blog is opgezet in augustus 2009. Hier zullen met regelmaat artikelen worden geplaatst over het beleggen in edelmetaal. Nieuwsberichten over huidige marktontwikkelingen, koersschommelingen en ook de introductie van nieuwe zilveren en gouden munten zult u op dit Edelmetaal Blog terug kunnen vinden.

Het Edelmetaal Blog is opgezet door Rolf van Zanten,  The Silver Mountain.

Op dit blog is het voor iedereen mogelijk om reacties te plaatsen en te discussieren over de nieuwsberichten en geplaatste columns. Heb je zelf een interessant artikel over het beleggen in edelmetaal, neem dan contact met ons op via het onderstaande contact formulier. Het is mogelijk het artikel in de bijlage toe te voegen of een link te vermelden naar het desbetreffende bericht. Eigen geschreven columns en artikelen kunnen ook worden ingezonden.

Disclaimer: De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Geplaatste artikelen vormen een weerspiegeling van de opinie van de auteur en niet van The Silver Mountain. Ze zijn bedoeld om u te helpen een mening te vormen over de edelmetaalmarkt en constitueren geen advies. De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar The Silver Mountain accepteert geen verantwoordelijkheid voor eventuele onjuistheden. Alleen u kan beslissen wat de juiste manier is om uw vermogen te beheren. Als u besluit te handelen op basis van de inhoud van dit blog van The Silver Mountain dient u elders de betreffende inhoud te verifiëren.

Via dit blog wil ik mijn klanten en andere geinteresseerden op de hoogte houden over de nieuwste ontwikkelingen in de edelmetaal markten.

Ik zal hier nieuwsberichten en columns plaatsen, waar nodig voorzien van eigen commentaar, en ga graag met jullie de discussie aan op dit blog
Rolf van Zanten

Contact:

[contact-form 2 “Contact form 1”]