24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Alle goudbaren nu binnen een week leverbaar

Vanaf heden zijn alle goudbaren leverbaar binnen enkele werkdagen. Goudbaren vanaf 1 gram tot en met 1 kilogram kunnen dan ook altijd binnen een week uitgeleverd worden, ongeacht het volume dat u aankoopt. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leverancier zijn we in staat om op deze manier uw bestelling nog sneller uit te leveren. In veel gevallen zullen we het goud uit voorraad leveren en de actuele levertijden zullen per product op onze website worden getoond.

Wij verhandelen goudbaren van erkende producenten, doorgaans leveren we nieuw gegoten baren van Umicore.  Goudbaren van Umicore zijn zijn geslagen in tenminste 99,99% puur goud en zijn erkend door de LBMA (London Bullion Market Association) als goudbaren met een Good Delivery Status. Deze status houdt in dat de baren wereldwijd zonder verdere analyse verhandelbaar zijn. De producent garandeert de echtheid van het goud en bij goudbaren vanaf 250 gram wordt een certificaat van echtheid geleverd.

Gouden Maple Leaf munten – de meest populaire keus onder de gouden beleggingsmunten – zijn vanaf heden ook ruim uit voorraad leverbaar. Deze munten worden uitgegeven door de Royal Canadian Mint uit Canada in 99,999% puur goud. De Maple Leaf is vooral geliefd onder beleggers die in kleinere coupures goud willen aan- en verkopen.

Bekijk ons aanbod goud op onze website:

Goud kopen

 

 

Bekijk ook