24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Beleggen in het nieuwe normaal

Beleggers in goud en zilver vertrouwen heel vaak de valuta of de aandelenmarkt niet. Men weet immers nooit of en wanneer de economie, valuta en staat instorten. Krijgen we nog een oorlog of een enge machtsovername? Blijven we veilig in democratie of krijgen we dictatuur? Is ons pensioen dan nog wel veilig? We willen ons daartegen beschermen. Op z’n minst de portfolio beschermen. Portfolio op z’n minst voor 15% a 25% afdekken met goud/zilver is heel verstandig, want er staat wel echt wel wat te gebeuren. In mijn vorige blogs toonde ik aan dat er wel degelijk een machtsgreep heeft plaats gevonden. Gewoon buiten de media gehouden. We schreven over Deep State, farmaceutische industrie, media overname, censuur, instorting economie, einde cyclus valuta, negatieve rentes, de macht van de staten. Dit is ook aangetoond met feiten en bronnen in de blogs. We combineren vaak deze dingen niet goed en daarom zien we het niet als één geheel. Dit combineren is soms ook best lastig. In dit blog gaan we nog één niveau dieper. Daarna gaan we deze feiten met elkaar combineren. Tenslotte bekijken we de scenario’s voor goud en zilver.

Soms spreek ik wel eens mensen die niet kunnen begrijpen waarom mensen zulke vreselijke dingen doen in oorlogen. Hoe zoiets zo ver kan komen. Ze snappen dit niet en zulke mensen zijn er meer dan je denkt. Dit is doodeng en gevaarlijk! Juist als je het niet begrijpt, dan moet je hard aan jezelf gaan werken!! Normale mensen willen geen oorlog. Ze willen gelukkig leven zoals ze dat zelf inrichten. Velen een gezin, goede baan, mooie auto, genoeg te eten, gezondheidszorg, beetje veilig op straat, vakanties, sport genieten in het weekeinde, noem maar op. Ieder heeft z’n eigen vrijheid en keuze hierin en meer willen we niet. Elkaar afslachten hoort daar zeker niet bij, bij niemand. Elke oorlog wordt altijd gestuurd vanuit de overheid. Letterlijk altijd zonder enkele uitzondering. En juist de mensen die dit niet snappen, gaan hierin mee. Oorlog komt ook bijna altijd vlak ná een “machtsvacuüm” voor. We zitten nu midden in dit vacuüm. Daarom is dit ook zo belangrijk. Op dit vacuüm kom ik verderop op terug.

Uispraak van Banks:

“De grootste misdaden in de wereld worden niet gepleegd door mensen die de regels breken maar door mensen die blind regels en orders opvolgen. Het zijn deze ordervolgers die bommen laten vallen en dorpen uitmoorden.”

Banks

De oprukkende wereldmacht

Er zijn vele boeken geschreven over psychopaten. Wat zijn dit voor mensen en wat willen ze? Narcisme is een belangrijk kenmerk van psychopaten. Het kenmerk is dat een persoon macht en totale controle wil over een andere persoon of groep mensen. Vaak gebeurt dat in het eigen gezin, maar dat kan veel verder gaan. Men wil daarbij altijd zelf in het centrum staan. Dit is een soort van dwangmatig iets. Vaak zelf chaos en ellende creëren om dan vervolgens als redder de held uit lopen hangen. Liefst jezelf hierin onmisbaar maken. Dat is ook een kenmerk van narcisme. Uit onderzoeken is gebleken dat zulke personen bijna altijd in de politiek te vinden zijn. Logisch ook, want daar zit de macht en controle. Nu is niet elke politicus een narcist, maar ze zijn wel abnormaal oververtegenwoordigd. De geschiedenisboeken staan bomvol van dit soort personen. Ze groeien vaak uit tot dictator. Niet allemaal, want velen werden dictator via erfrecht zoals koningshuizen. Wat de ergste narcistische dictators deden was zichzelf opwerken vanaf de straat tot de absolute top. Altijd is dat een heel levenswerk waar ze zich vol voor inzetten. Ze werken daar in 20 a 30 jaar keihard naar toe.

Precies om deze reden heeft men ooit “democratie” bedacht. Juist omdat burgers het moe waren altijd maar die oorlogen en onderdrukking in de wereld. Deugt een persoon of beweging niet, dan kan de burger die gewoon wegstemmen. Een democratie moet je als burgerbevolking goed beschermen want er wordt door machthebbers altijd aan de poten van de democratie gezaagd. Een establishment wat eenmaal diep genesteld zit, zal altijd beetje bij beetje meer macht naar zich toehalen. Het establishment haat democratie. Andere partijen worden via strafzaken, media of zelfs met geweld buiten gesloten. Elke eigenschap van narcisme en psychopaat zit in elke persoon van Deep State. Letterlijk elke, van Soros t/m Jeffrey Epstein!

Opvallend is ook dat dit soort mensen bijna altijd vanuit het niets miljarden vergaren. Bijna altijd via fraude, omkoping en afpersing. Zo ook bij Gates, Soros en Epstein, wat bekend is. Narcisten vonden elkaar en werken samen aan de totale wereldmacht. Narcisten zoeken gelijkgestemden vaak op. Opvallend is ook dat geld ze totaal niet interesseert. Narcisten worden maar van één ding gelukkig. Ze gebruiken hun geld geheel voor hun doel, macht en totale controle. Ze noemen het “doneren” maar in werkelijkheid is het “omkoping”. Ze zijn verantwoordelijk voor bijna elke oorlog in de afgelopen 40 jaar (zie: lijst van 80). Alles voor hun persoonlijke New World Order. Een dictatuur over de gehele wereld. Een wereld zonder grenzen. Dan heb je ook geen ijzeren gordijn of mijnenvelden meer nodig langs de grenzen om de slaven het volk binnen te houden. Ze hebben hun mond vol over de schande van slavenhandel. Dat zeggen dan mensen in de kliek waar Epstein toe behoort. Ze hebben hem zelf vermoord in zijn cel in NY daags voordat hij zijn mond open zou doen over zijn vrienden. Zijn Deep State vrienden. Deze psychopaten hebben nu alles in handen, media, onderwijs, politieke partijen, VN, IPCC, WHO, Navo, rechterlijke macht, EU, Klimaat, Bilderberger conferentie, World Economic Forum, teveel om op te noemen.

Black Live Matters is opgericht vanuit Avaaz. Avaaz is een stichting van Soros waarin wereldwijd 1700 fulltimers aan het werk zijn. Avaaz heeft meer dan 30 miljoen actieve leden. BLM en ook de terroristische gelinkte organisatie “Black power” zijn uitwerpselen van Soros. Ze kopen en doneren letterlijk alles, van schoolboeken tot demonstraties tot wapens. Zelfs in Nederland zijn er journalisten die in het Caribisch gebied wonen in een villa, betaalt door Deep State. Op hun donatie-lijsten van de Rockefeller en Gates Foundations staan klinkende namen. Ik zal de namen niet noemen, kun je zelf opzoeken, maar het zijn media-giganten die wij bij naam allemaal kennen. Opvallend is ook dat ze nu zo zwaar vertegenwoordigd zijn met hun “donaties” in de farmaceutische industrie en biotech. Ze zaten er al in voordat iemand ooit van corona gehoord had. De plannen lagen in 2012 al klaar. De richtlijnen lagen toen al bij de ministeries. Deze industrie heeft 100miljarden al geïnvesteerd in corona. Dus corona zal nog wel even blijven. De media zorgt daar wel voor. Hun media inmiddels.

Zuid Afrika

Deep State zit overal. Deze personen verkondigen blanken-haat waar heer H, z’n 80 jaar geleden, nog van had kunnen leren.

Ik volg die club al 20 jaar en ik garandeer je, ze zijn bijna klaar! Met nadruk op “bijna”. Ze missen nog Rusland, VS en Brazilië. Die laatste lost zichzelf wel op, zo las ik, blijft Rusland en VS over. Het gaat om Poetin en Trump. Beide werken samen om de macht van Deep State en hun NWO te breken. De strijd om Poetin hebben ze inmiddels verloren. Hij is inmiddels tot 2036 herkozen middels wetswijziging in de grondwet. Dit is een zware mokerslag voor Deep State. En precies om die reden is het gedaan. Blijft Trump over. Lukt het Deep state om de burgeroorlog in de VS rondom “Black Power” in gang te zetten, zal Trump zeker niet herkozen worden in november. Dit moet op deze manier, omdat Deep State zich vergist heeft in hun media in de VS. Dat Trump werd gekozen in 2016 was een fatale misrekening. Het vertrouwen van de bevolking van de VS in de media was toen al verdwenen. Hun media waren immers voor Hilary Clinton en zou Trump afbranden. Daarmee verloor Deep State een belangrijke veldslag.

Hoe die strijd van Trump en Poetin tegen Deep State in z’n werk gaat, staat te lezen op de site van een groep zelfstandige onderzoeksjournalisten. Dat zit heel briljant in elkaar. Je kunt eens kijken op de site https://orientalreview.org/ en zoek op artikelen van Sylvian Laforest. Hij toont ook aan dat Trump pas de tweede president is die vecht tegen Deep State. De eerste kennen we allemaal nog, JF Kennedy. We weten hoe dit afliep. Het is dus nog zeer de vraag of Trump levend die verkiezing gaat halen. Wordt Trump niet herkozen, dan zijn we reddeloos verloren en is NWO een feit.

JF Kennedy. De eerste president die het op durfde te nemen tegen Deep State. Trump is de tweede.

Machtsvacuüm

Prof. Dr. Bob de Wit legt dit beter uit dan ik kan doen. Hij is lid van het Breakout Team corona en werkt op Nyenrode als hoogleraar en adviseur voor de Nederlandse overheid. Zelf heb ik vorig jaar nog een boek van hem gelezen. In 2017 heb ik eens in een blog geschreven dat robotisering en automatisering in ‘alles’, de politiek en maatschappij uit balans zou trekken. Ik haalde nog het voorbeeld aan van onbemande tankstations en supermarkten. Bijna niemand geloofde dit toen en zag het niet. Maar dit is nu wél de oorzaak van dit gevaarlijke vacuüm. De factor “arbeid” verdwijnt uit de samenleving. Dit was in de geschiedenis altijd een kantelpunt waarin psychopaten in het politieke vacuüm sprongen en de macht grepen. Het kon nu allemaal gebeuren omdat enkele multinationals groter werden dan de staten. Lang niet elke multinational maakt daar misbruik van, maar je hoeft er ook maar een paar te hebben. Op dit moment zien we overduidelijk dat de farmaceutische industrie de macht boven de staten uitvoert. Hier op YouTube “cafe weltschmerz” legt Bob de Wit als laatste van de 3 onderwerpen het machtsvacuüm uit. Een echte aanrader!

Agenda 2030. De nieuwe één-wereldstaat. Deep State verkoopt zichzelf mooi. Maar op elk van de 17 punten het pure communisme binnen een dictatuur.

Combineren

We combineren 1+1+1=3. Er komen dus in 2020 a 2021 een paar dingen samen. Het einde van de valuta wat ik al te vaak heb uitgelegd (eindfase K-cyclus), daarmee het onvermijdelijk instorten van de economie en staat. Vooral het instorten van de staat vormt het grootste probleem, vandaar ook bijna altijd die machtsovername. Plus de snelheid waarmee Deep State in het gat gesprongen is van het machtsvacuüm. Dit is allemaal mogelijk dankzij een virus wat nog minder dodelijker blijkt dan een normale griep, blijkt uit de laatste cijfers. Sterker nog, het is een variant griepvirus. Ook aan griep sterven jaarlijks 6.000 tot 9.000 mensen voornamelijk 80+ aan longontsteking in Nederland. Overigens, van corona bestaan al decennia lang ook al 4 soorten verkoudheid. Ook deze 4 testen positief op corona. Vandaar ook de hoge besmettingsgraad waar media zoveel angst over zaaien. We worden bang gemaakt om niks, en dat is precies de taak en de macht van de media. Om het compleet te maken, van corona bestaan 26.000 varianten. Ze muteren dus net hetzelfde als alle andere influenza virussen. Dat laatste wil zeggen, dat er nooit en te nimmer een vaccin gevonden kan worden. Dat zegt ook letterlijk elke viroloog. De omgekochte politieke virologen op TV en Mediahuis zeggen wat anders. Voor een miljoentje meer of minder zegt niemand nee tegen, toch? Zo worden de politiek virologen en deskundigen allemaal “gedoneerd”. Op café WS zou je ook eens immunoloog Pierre Capel kunnen opzoeken (tevens bron). Al 40 jaar in het vak maar verboden op TV en Mediahuis kranten. Natuurlijk lust de farmaceutische industrie hem niet. Dezelfde industrie die de WHO geheel gegijzeld heeft via Bill Gates Foundation. Om nog maar eens aan te geven hoeveel macht media heeft en wat het doet met slapende mensen. En eigenlijk heeft de media de macht ook niet meer. Hun verdienmodel is donaties. We trappen er allemaal in. Ik zeg niet voor niks al 20 blogs op rij, zet de tv op UIT en gooi de krant in de KACHEL. Je wordt compleet “GEK” gemaakt als je het niet doet. Onthoud een ding heel goed! Dezelfde personen achter de leugens over de ondergang klimaat 40 jaar lang, zijn exact dezelfde mensen die ons opzadelen met leugens over corona. Er gebeurt ook exact hetzelfde. Namelijk elke wetenschapper die er echt verstand van heeft wordt met de botte bijl de mond gesnoerd of afgekocht. En het werkt! Waarschijnlijk krijgt Capel ook een zak geld om voortaan de rest van zijn leven zijn mond te houden.

De formule hierboven kunnen we nu invullen: Corona + Deep State + einde K – winter = NWO.

Hoera, we zijn officieel nog net kapitalistisch

Tenslotte nog een leuk tussendoortje. Econoom Mathijs Bouman schreef een commentaar in het FD. Het CPB had in juni berekend dat de Nederlandse economie voor 49,9% rechtstreeks op de staat draait. Bouman dook in die cijfers en stelt vast dat er nogal wat geschatte waardes en aannames in zitten. 49,9% is inderdaad verdacht. Boven de 50% ben je officieel geen kapitalistisch systeem en vrije markteconomie meer. Zeker met de 2e lockdown in de pijplijn, gepland in oktober, zal dit met alle bijkomende faillissementen nog enkele 10tallen procenten kunnen stijgen. Pas dan ben je officieel communistisch. Komt allemaal wel heel toevallig goed uit voor Agenda 2030. New World Order heeft ook een andere benaming gekregen die beter klinkt, “Het Nieuwe Normaal”. Deep State man Mark Rutte heeft het er al steeds over.

Hoe als belegger hiermee omgaan?

Stel je voor dat Poetin en Trump de strijd verliezen tegen NWO. Stel je voor, je woont dan in een land zoals Noord Korea of Venezuela. De maatschappij zoals omschreven in New World Order is immers exact gelijk aan Noord Korea. Geen vakanties, geen eigendommen, geen sport, geen auto (tenzij voor je werk), basisinkomen, geen evenementen, geen feesten, allemaal in dienst van de staat, geen pensioen, geen spaargeld, geen kroegen, geen bordelen, geen alcohol, geen vlees, censuur, geen stemrecht, je kinderen zijn eigendom van de staat (slaaf dus), geen cash geld. Dit alles zoals dat exact zo staat omschreven in de “Agenda 2030” en “Agenda 21” op de sites van de VN. Kun je heel gemakkelijk zelf opzoeken. Het staat er gewoon. Je hebt inmiddels al de verplichte Bill Gates vaccin ingespoten gekregen. Je hebt die verplichte Bill Gates chip al tussen duim en wijsvinger ingebracht gekregen (die zijn al in productie). Zodat elke slaaf burger geheel gevolgd kan worden via die chip via 5G. Overigens, zulke NWO dictatuur is heel goed voor het “klimaat”, staat er ook nog bij vermeldt. Tja, en dan willen de gemanipuleerde mensen wel! Zoek het maar op, huiver zelf.

In zulke NWO dictatuur en politiestaat leef je dan. Je hebt een stapel fysiek goud en zilver onder je matras, genoeg om nooit meer te hoeven werken en rijkelijk van te kunnen leven.

Wat ga je doen? De grens over vluchten en in een vrij land gaan wonen? Precies daarom moeten die grenzen weg, want we zijn één land met één wereldregering. Staat óók in NWO Agenda 2030. Dus die vlieger gaat niet op.

Wat doe je dan met je goud en zilver?

Ik ben benieuwd, wat ga jij doen?

Dan gaan we daar op antwoorden in het volgende blog!

Gerard

Disclaimer: Beweringen en meningen, geuit in deze blog/column, zijn de persoonlijke mening van de auteur e/o gastbloggers. Deze staan los van eventuele officiële standpunten van personen, bedrijven of organisaties, dan wel bedrijven en organisaties die expliciet vermeld staan in de gepubliceerde blogs & teksten.

Bekijk ook