24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

De haan kraait drie maal

De goudprijs voor de februari contracten kwam gistermiddag op de Comex uit op $1250,80, toevalligerwijs weer geheel in het voordeel van de schrijvers van deze puts en calls. ( schrijvers zijn de verkopers van deze opties, cq de banken).

Niets bijzonders dus in deze hevig gemanipuleerde markt, maar bijzonder was wel het bericht uit de Deutsche Wirtschafts Nachrichten dat de Duitse centrale bank akkoord zou zijn gegaan met een voorstel van het IMF voor een 10 % haircut op alle Duitse spaartegoeden boven de $250.000, inclusief de waarde van het huis of appartement wat men in bezit heeft. Opmerkelijk, omdat kort daarvoor de centrale bank had aangegeven niet te willen meegaan in het afpakken van bezit (zie het vorige blog). Hoe het ook zal aflopen, het feit dat zowel de ontkenning als de bevestiging naar buiten komt, bewijst wel dat er achter de schermen druk over dit onderwerp wordt gesproken. Voor het krantenartikel klik hier.

lagarde_2193306b

Nog duidelijker wordt het echter als u deze video bekijkt van het onlangs gehouden World Economic Forum in Davos. Van 9:10 tot 10:10 gebruikt de immer gebruinde Christine Lagarde van het IMF het woord ‘reset’ wel zeven keer! Reset, waarvan het woordenboek aangeeft dat het ‘herschikking’ of ‘opnieuw instellen’ betekent. In dit specifieke geval zou het echter ‘inpikken’of ‘stelen’ moeten betekenen, aangezien de burger zijn bezit ziet verdwijnen in de oneindig diepe zakken van het bankkartel, onder goedkeuring van centrale banken en overheden die op zijn best van niets weten.

Het zijn deze ontwikkelingen die de dagelijkse onderdrukking van de goud- en zilverprijs van ondergeschikt belang maken. Wat dacht u immers dat er met de waarde van beide edelmetalen gaat gebeuren wanneer het volk duidelijk wordt dat hun geldelijk bezit zomaar kan worden afgepakt?

 

Disclaimer: Artikelen geplaatst door Zilverpaul zijn niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook