24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Digitale rijkdom

Digitale rijkdom in het “nieuwe normaal”. Laten we in dit verband eens kijken naar “bitcoin”. In al mijn blogs heb ik het hier nog heel weinig over gehad. Dit omdat ik het een risicovolle belegging vind. Sterker nog, de meest riskante op dit moment.

Het gehele digitale systeem valt onder zeer grote multinationals en roverheid. Dat is mijn bezwaar op bitcoin. Alles wat er over internet vliegt, kan onder beheer geplaatst worden in de nieuwe Total Control wereld. We verwachten een totalitair regime. Net als in China, kan het zomaar gebeuren dat hele delen van internet niet meer toegankelijk zijn. De roverheid kijkt al heel lang mee op jouw internet. Voor dit doel zijn hele afdelingen ingericht bij de grote brokers zoals Ziggo en KPN. Sterker nog, het is wettelijk geregeld dat brokers toegang moeten verlenen aan alle dataverkeer. De “privacywet” geldt niet voor roverheden. Afsluiten van websites voor iedereen kan binnen 5 seconden geregeld zijn. Het kan ook op jouw toekomstig persoonlijke “credit-score-puntensysteem” geblokkeerd worden. Als er dus betalingsverkeer via bitcoin verloopt, dan kan men die sites gewoon blokkeren. Dan kun je fluiten naar je bitcoin. Blokkeren kan overigens ook op VPN verbindingen. Het hele internet is een dienst voor de burgers die in beheer is van de staat. Een staat die in snel tempo hervormd wordt tot een totalitair regime. Digitale rijkdom stelt dus helemaal niets voor. Dat is de reden dat ik géén bitcoin bezit. Nog buiten het feit dat bitcoin helemaal niks tastbaars vertegenwoordigd zoals vastgoed, aandelen en edelmetaal. Het zijn enkel bitjes op harde schijven. Je weet nog niet eens waar die harde schijven staan.

Er zijn nu al gevallen bekend van mensen die hun paswoord vergeten zijn. Er zijn ook problemen gemeld van mensen die overleden zijn. Blijkbaar kun je dit niet zomaar resetten bij de meeste bitcoin brokers. Het zou iets met de blockchain te maken hebben. Bitcoin kun je niet zomaar bijdrukken zoals geld, dat is inderdaad waar. Maar verder is het gewoon een digitale “niets”. Je kunt over bitcoin lang en breed discussiëren, maar mijn bezwaar is gewoon “internet”. Zonder internet of blokkades heeft bitcoin geen enkele waarde. Het internet is in volle beheer van de roverheid. Denk hier eerst eens goed over na voordat je bitcoin overweegt. De VN en het WEF willen een maatschappij waarin privébezit verboden is. Kun je gewoon lezen in hun folder en het staat ook in hun 17 SDG. Fysiek goud en zilver gaat gewoon het enige betaalmiddel worden wat NIET digitaal in beheer is van een derde partij, de broker. Want hoe betrouwbaar is die derde partij eigenlijk? Hoe bereik je die derde partij zonder internet? Wie zijn het? Waar zitten ze? Het staat verdeeld over de blockchain, hoor je dan. Dus dan kan ik helemaal niemand meer aanspreken? Dit voelt gewoon niet lekker.

Ik vroeg weleens in discussies over bitcoin, wat als je niet meer op internet kunt? Ja maar dat gebeurt niet. Hoe weet je dat zo zeker? Internet is gewoon van de roverheid, waarom zou dat dan niet kunnen? Als banken en roverheid dat willen, komt geen enkele burger meer op internet. Het is één “klik” geregeld. Tja, hadden ze niet bij nagedacht. Precies zo veilig is bitcoin! Einde discussie. In mindere mate geldt dit natuurlijk ook voor je portfolio in aandelen. Een reden te meer om daarnaast fysiek edelmetaal te bezitten. Fysiek edelmetaal was nog nooit eerder in de geschiedenis zo van belang dan nu in 2021!

Goudprijs

Het is algemeen bekend dat goud altijd de inflatie volgt, dwars door alle volatiliteit heen. In eerdere blogs heb ik meermalen uitgelegd dat de absolute minimum mijnkosten tevens de minimum goudprijs is. Op de grafiek hieronder zie je die absolute bodems ook terug. In 2016 lag die tussen 1050 en 1100 USD oz. In 2018 lag deze tussen 1250 en 1350. Die minimum mijnkosten stijgen dus gewoon met de inflatie mee. De volgende factor van de minimum mijnkosten is de opbrengst per ton. Deze opbrengst is al jaren aan het dalen wat de kosten hoger zet. Logisch ook, want het gemakkelijk te winnen goud is allang gedolven. Als je de mijnbouw een beetje volgt, dan zie je ook de duidelijke trend dat er steeds minder tot geen nieuwe bronnen meer worden gevonden.

2020 was een erg goed jaar voor de goudprijs. Logisch want goud is ook een angstmeter. De economie stortte in maart totaal in. Goud steeg daarna hard tot boven 2000 na het opdrogen van het margin. Op het nieuws dat er een vaccin komt, en dat daarmee alles weer normaal zou worden, zakte de goudprijs terug van boven de 2000 naar 1800. Inmiddels heeft men bekendgemaakt dat ná de vaccinaties de lockdowns nog tot 2025 gaan duren. Voor elke mutatie moet natuurlijk weer een nieuw vaccin komen. We zien de prijs daarop weer keurig vanaf de trendlijn weer omhoog klimmen. De goudprijs waait dus gewoon op het nieuws uit de media mee. Sterker nog, goudprijs waait mee met de mond van virusexpert Bill Gates. In eerdere blogs heb ik vaak uitgelegd dat er méér aan de hand is dan coronagriep en vaccins. Het monetair systeem ligt op omvallen. Kun je zelf ook zien aan de verder dalende rente tot verder negatieve rente. Om maar helemaal te zwijgen over de reële rente (rente – inflatie). De volgende reden is het einde van de economie. Het einde van de 3e industriële revolutie kun je hierop nalezen in mijn vorige blog. Dat maakt de grafiek hieronder dus totaal zinloos. We meten goud in zulke grafieken af in geld. Geld verdwijnt immers tijdens de “great reset”. Hoe dat gebeurt weten we nog niet. De kans is groot dat men dit met hyperinflatie gaat doen. Maar het kan ook een plotselinge ongeldigverklaring zijn, zoals het bekende “Tientje van Lieftinck”. Dit gaan we van tevoren nooit te weten komen. In blogs horen natuurlijk grafieken, daarom ook deze. Maar in de huidige ontwikkelingen zegt het alléén iets over het verleden. Over de toekomst zegt het niets meer omdat valuta gaat verdwijnen. Voor degenen die mij beter kennen in de blogs weten dat ik goud en zilver altijd afmeet in waarde van een huis. Dan zie je dat je altijd hetzelfde gewicht aan goud betaalde voor een vergelijkbaar huis. En dit zelfs over eeuwen heen. Mijn eigen huis nu in 2021, is in kilo goud nog steeds even duur als in 1985 toen ik het kocht. Dit zegt meer dan 100 grafieken.

Boek tips

De keuze voor boekentip is deze maand moeilijk. Er zijn 3 grote favorieten. De topper is “Totalitarisme” van Hannah Arendt, geschreven in 1951. Maar daar wil ik een keer in een volgend blog wat uitgebreider op terugkomen. Er staat namelijk iets in wat nog zal komen binnenkort. Het volgende boek is “Geld in de bijrol” van Ad Broere. Ook een uitstekend boek maar kom hier ook later in een uitgebreider blog op terug. Veel boeken worden gecensureerd op dit moment (o.a. bol.com). Gelukkig zijn er ook boekverkopers die daar niet meer aan meedoen. Ze hebben boeken weer teruggeplaatst. Het leuke aan boeken is dat ze zo geduldig zijn. Het maakt niet uit wanneer je ze leest, als je ze maar alvast hebt. 1984 van Orwell is geschreven in 1949, dus boeken zijn vaak tijdloos. Papier bederft niet en roest niet. Bovendien kun je papier niet deleten met een delete-toets. Papier heeft de toekomst. Gewoon kopen nu het nog kan.

De tip van deze blog is “Vrije energie” van Jeane Manning. Vertaald in het Nederlands door Dr.ir. Coen Vermeeren. Een topper die bij mij zeker in de top 5 boeken aller tijden scoort. Het is ver boven verwachting. Denk je eens in wat “vrije energie” zou betekenen voor onze samenleving, politiek en multinationals! ALLES zou anders zijn. Het grootste deel van het boek gaat over grote uitvinders van vrije energie over de afgelopen 150 jaar. De meest bekende is Nikola Testa natuurlijk, maar er zijn er 100den meer waarvan er vele behandeld worden in dit boek. Op zich is de hele aarde de grootste magneet die we kennen, maar waarvan de wetenschap nog steeds vrijwel niks weet. Denk alleen maar aan de enorme kracht tussen eb en vloed. Als je die zou kunnen vangen? Ook uit de ruimte komt onbekende energie die slimme wetenschappers kunnen omzetten in elektriciteit, waaronder o.a. Tesla. In feite had Tesla een soort van zonnepaneel uitgevonden die zelfs in een donkere kelder werkt, en zelfs onder water. Daarnaast heb je de kracht van magnetisme en zwaartekracht.

Er is ook vrije energie beschikbaar op resonantie. Een stilstaande dynamo. Tegenwoordig is men ook veel bezig met “koude fusie”. Kernfusie zonder radioactief afval. Het is zelfs al te koop voor particulieren. Tegenwoordig zijn er zeker 4 verschillende toepassingen met waterstof. Kortom, te veel om op te noemen en het bestaat al 150 jaar. Er zitten echt waanzinnige projecten bij. Wetenschap vaak zonder verklaring, maar dat hadden de eerste mensen die vuur gingen gebruiken ook niet. Tegenwoordig is wetenschappelijke verklaring een vereiste, anders geen patent. Verder gaat het boek over waarom vrije energie verboden is. Uitvinders werden altijd financieel kapot gemaakt of zelfs vermoord. Alle aantekeningen en hun laboratoria werden vaak verbrand. Als een uitvinder succesvol werd, werden de media gebruikt om ze kapot te maken. Ze werden vaak weggezet als gestoorde vieze mannetjes of als oplichters. Veel verhalen komen terug in dit boek. Onder druk van CIA, politiek en grote multinationals werden alle succesvolle patentaanvragen afgewezen. Tot op de dag van vandaag vechten zogenaamde klimaat-stichtingen en NGO’s tegen duurzame vrije duurzame energie. Zelfs Greenpeace en ook het IPCC. Daar worden ook vele harde bewijzen van gegeven in dit boek.

De reden is duidelijk. Vrije energie beperkt de politieke macht vrijwel geheel. Elke burger kan “onafhankelijk” worden hierdoor. Dat ondermijnt de macht. Daarnaast zit er te veel belang in olie en de industrie. Dat gaat van oliewinning tot mijnbouw tot logistiek tot auto-industrie tot tankstation tot accijnsheffing en alles wat daarmee te maken heeft. Kortom, de HELE economie. Alleen energie wat centraal geregeld kan worden zoals netwerkbeheer, windmolens en zonneparken worden toegelaten. Het beheer ligt altijd bij roverheden, banken en multinationals. Hun wereld gaat kapot als elke burger zijn eigen koude fusie apparaat van 100 euro in zijn meterkast heeft staan of in de auto heeft zitten. De macht van politiek en multinationals lijkt hierin onbegrensd. Ook dankzij de media die aan hun kant staan. Maar er is een keerpunt! Daar gaat dit boek ook over. De burger neemt steeds meer zelf initiatief om vrije energie beschikbaar te krijgen. De nieuwe uitvinders hebben er een “open source” van gemaakt, naar voorbeeld van de software-industrie. Iedereen kan in gesloten kringen toegang krijgen en zelfs binnen die kringen producten kopen. Ze vragen geen patenten meer aan want die krijg je toch niet. Op internet vind je hierover steeds meer. Vrije energie is een oorlog.

Zelf merkte ik al dat Google veel van die sites niet meer weergeeft in zoekopdrachten. Precies dit boek maakt overduidelijk hoe de wereld in elkaar steekt. Vrije energie is de doodsteek en zelfs ondergang van het totalitarisme waar we mee te maken gaan krijgen. Precies DAT maakt dit boek extra interessant. Het boek gaat niet te diep in op de gebruikte technieken, maar via de gegeven links kun je die zelf opzoeken. Dit maakt het dat dit boek toegankelijk is voor iedereen. Ook als je niks van techniek en natuurkunde kent of het je niet interesseert. Het laat duidelijk zien hoe politiek, multinationals en bankwezen de hele wereld al 150 jaar lang geheel naar hun hand zetten. Vrije energie is een keerpunt in de mensheid en vrijheid. Dat maakt dit boek zo interessant. Het boek is erg duidelijk en goed geschreven. Het leest als een trein.

Gandhi

Intussen werd bekend dat men deze pandemie nog 5 jaar wil handhaven. Toen er weinig doden meer waren, werden het ziekenhuisopnamen. Daarna besmettingen. Ik ken inmiddels veel positief besmette mensen, maar geen van hen waren ziek. Alleen verplicht getest. Een enkeling was inderdaad 2 dagen verkouden. Ze hebben het overleefd. Enkelen kregen de griep, wat tegenwoordig corona heet. Griep bestaat niet meer. Nu de besmettingen ook dalen, krijgen we varianten en mutaties. Vervolgens lockdowns op de toekomstverwachtingen van modellen. Met als argument: als we niks zouden doen, dan gaan er miljoenen mensen dood in Nederland. Zo krijgen ze dit griepvirus opgerekt zo lang ze maar willen. De planning is tot 2025, wat staat op gelekte formulieren van de Wereldbank. Tegelijkertijd wordt over het doel van corona geen geheim meer gemaakt. Er wordt openlijk over gesproken. Verder is bekend dat er in mei wat staat te gebeuren. Bill gates spreekt over een 2e pandemie in het openbaar (CNN en NBC). Ook in andere berichtgevingen staat de maand mei centraal. Dan eindelijk de “Great reset”? Of eerst de 2e pandemie? We weten het niet. Er zijn wat speculaties, maar er is ook veel nepnieuws hierover. Daar ga ik dan ook niet verder op in. Degenen die nieuwsbronnen natrekt, komt er steeds meer achter dat er 2 agenda’s lopen die steeds verder uit elkaar komen te liggen. Een agenda voor de massamedia, en de andere agenda op de officiële sites van roverheden en specialisten in het vak. Vandaar ook de steeds strenger wordende wettelijk geregelde censuur. Censuur is één van de harde bewijzen dat men toewerkt naar een totalitair regime.

Belangrijker is het doel waar Klaus Schwab en de wereldleiders het steeds over hebben, “New World order”, “17 SDG doelen”, “Great Reset”, en het nieuwe toverwoord “Build Back Better”. Dit alles wordt uitgesproken onder de noemer corona. Rutte heeft het er ook steeds over. Er wordt intussen hard gewerkt om het totalitarisme in gereedheid te brengen. Ik noem het woord dictatuur niet meer, want dat was het in feite al. Dictatuur hoeft ook niet altijd dramatisch of slecht te zijn. Total control (of totalitarisme) is dat absoluut wel degelijk. Dit is letterlijk Stalin, Pol pot, Hitler en Mao. Dit is precies waar we rekening mee moeten houden. De vrije wereld is voorbij. Steeds meer mensen zien dat nu ook. In de vorige blog had ik het nog over burgeroorlog en chaos wat ze willen creëren. Met de BLM van George Soros is dit tot nu toe mislukt. De machthebbers (elite, deepstate) leerden van het verleden, maar burgers doen dat ook. Er zijn steeds meer denktanks wereldwijd die bezig zijn met “parallelle samenlevingen”. Enkele zijn er al. Ad Broere omschreef er eentje in Oostenrijk in zijn boek. Dat was jaren 30 maar was wel succesvol én ze hadden een eigen munt.

India was een streng totalitarisme onder de Engelse bezetting als kolonie. Hoe kwamen ze daar onderuit? Dat was Gandhi. Gandhi werd tientallen keren uitgelokt tot geweld. Dat lukte soms, maar Gandhi kreeg steeds weer de bevolking achter zich. Uiteindelijk gooiden ze hun wapens weg. Het leger ging nog even door met uitmoorden van opstandelingen, maar uiteindelijk staakten de soldaten de moordpartijen. Burgers bleven ongehoorzaam en het Engelse leger werkte niet meer mee om ongewapende onschuldige burgers uit te moorden. Toen stortte het kaartenhuis ineen. Als 7,5 miljard mensen niet meer meedoen, dan zijn die 8000 mensen aan het roer van dit alles totaal machteloos. Van Gandhi kunnen we veel leren. Er is een goede speelfilm van Gandhi maar er zijn ook erg boeken over. We gaan de naam Gandhi nog vaak horen in de komende periode want verzetsgroepen zijn hiermee bezig. Juist nu is de beroemde film van Gandhi zeker de moeite waard om nogmaals te bekijken. Je leert er stiekem heel veel van. Hoe gemakkelijk mensen zelf een hopeloze situatie kunnen draaien naar vrijheid. Het totalitarisme in de DDR viel in 1989 ook als eerste van de USSR doordat mensen vreedzaam en zonder geweld massaal de straat op gingen. Ook hier kregen de soldaten van leger en politie gewetensbezwaren om onschuldige burgers dood te schieten. Een uur later al werd de Berlijnse muur gesloopt. Politie deed mee. Op dat moment valt het regime om. Mensen moeten eens beter de geschiedenis leren kennen. Elk regime wil burgers voor eeuwig opsluiten. Dat is gewoon normaal. Leer de geschiedenis! Zonder totalitarisme zou het geschiedenisboek helemaal leeg zijn. Dan heb je alleen de kaft nog over. Waarom doen mensen dan alsof dat niet kan? Tja, dat is de rol van de gekochte en door en door corrupte media. Daar komt die weer! “TV op UIT en krant in de kachel”. Ik ken steeds meer mensen die psychisch helemaal kapot gegaan zijn aan mediapropaganda. Zelfs zelfmoord komt steeds vaker voor. Het is gewoon levensgevaarlijk geworden.

Vrijheid

Om optimaal van goud, zilver, of wat voor belegging dan ook, te kunnen profiteren, heb je vrijheid nodig. Wat is vrijheid? Veel mensen weten dat niet eens omdat ze vrijheid zo gewend waren. Vrijheid begint met “grenzen”. Dat zijn niet alleen grenzen van een land, die allang afgeschaft zijn. Grenzen is ook het slot op je eigen voordeur. Stel je eens voor dat alles van iedereen is, ook je huis. Wat als je thuis komt van je werk en er liggen zwervers in jouw bed te slapen? Daarom hebben we ook een slot op de deur. Daarom trekken we grenzen. Grenzen IS vrijheid! De VN heeft in meerdere van hun 17 SDG doelen letterlijk staan dat “alle” grenzen afgeschaft zullen worden. “We zullen niets meer bezitten, en we zijn gelukkig”, staat op hun foldertje. Lees die SDG doelen maar eens door, het staat erin; “Niemand en niets zal nog grenzen kennen”. Ze schrijven het ZELF en vervolgens is iedereen die dit leest een “complotwappie”? Dan liever een Wappie dan slaaf van hun AI computersystemen. Wat daar staat is letterlijk “slaaf-meester” maatschappij, wat “totalitarisme” ook is.

Worst

Als trotse wappie wil ik het niet te veel over corona hebben, maar toch moet ik bij corona altijd even terugdenken aan het spelletje wat wij als kind vaak speelden. We bonden een worstje aan een touwtje aan een stokje. We lieten onze hond hieraan ruiken en vervolgens draaiden we rondjes. En de hond er als een dolle achteraan! Na een half uur viel die uitgeput neer. Dit doet mij denken aan die “einde-corona-worst” van kameraad Rutte en kameraad de Jonge. De hond snapte het na een half uur. Mensen na een vol jaar nog niet en ze zullen over 10 jaar nog achter die worst aanrennen. Honden zijn inderdaad slimmer. De meeste mensen hebben net genoeg hersens dat ze niet in hun broek schijten, maar daar stopt het ook echt. Voel je niet aangesproken, dit soort mensen lezen deze blog echt niet. Die zitten voor de tv naar Jenik en Lubak te kijken.

Corruptie

Hoe heeft het ooit zover kunnen komen dat de economie en monetair systeem compleet in elkaar gestort is? Dat is in één woord samen te vatten, “corruptie”. Iedereen is gevoelig voor geld. Of het nu een simpele ambtenaar is, wethouder, burgemeester, politie, journalist, secretaris-generaal, rechter, viroloog, OMT leden, politici, NGO’s, noem maar op. Bijna alles en iedereen is corrupt geworden op hele grote schaal. Klokkenluiders worden op z’n minst ontslagen of met de dood bedreigd. Enkelen zijn daadwerkelijk vermoord. Klokkenluiders mogen ook nooit op tv of in de krant komen.

De hele wereld draait op subsidies en donaties. Officieel heet dit geen corruptie, maar dat is het wel degelijk. Deze vorm van corruptie vindt plaats vanuit de “top-down-dominantie”. De miljarden klotsen bij de roverheden tegen de muren omhoog, dankzij de negatieve rentes en de geldprinters van de centrale banken. Al dat geld verdwijnt aan subsidies en donaties aan zinloze stichtingen, commissies en NGO’s. Kijk alleen maar eens de subsidielijst na in je eigen gemeente. Op dat niveau al verdwijnen miljoenen per jaar in de zakken van zinloos gedoe. Ik heb ooit begin 90er jaren een Marokkaanse werknemer gehad die 600.000 gulden per jaar kreeg ter verdeling voor integratie van Marokkaanse vrouwen. Ze hoefde de uitgaven niet te verantwoorden. Ze was 16 jaar en zat nog op school. Ze was de enige die ze konden vinden die Nederlands sprak. Daarna heb ik nog tientallen fraudes gezien en van nabij meegemaakt. Zelfs eentje van 1 miljard per jaar. Helaas mag ik daar niks over zeggen ter bescherming van een goede kennis en mijzelf. In de zorg is fraude een miljardenindustrie geworden. Verder ken ik nog iemand die vele miljoenen per jaar verdiende aan ontwikkelingshulp. Er is niet één dubbeltje naar Afrika gegaan. Hij hoefde alleen maar eens per jaar op het ministerie te verschijnen met een (nep)plan. Dat was letterlijk alles. Vanaf eind 90er jaren zag je een enorme toename van corruptie, zowel klein als op hele grote schaal. Politici en journalisten worden gechanteerd of gedoneerd, vertelde mij laatst iemand. Kortom, iedereen weet ervan en niemand kan iets doen. Op grote schaal spreek je van miljardairs die zogenaamd “filantropisch” bezig zijn met hun foundations. Ga je dit uitzoeken, dan blijkt dat dit filantropisch geld gewoon belastinggeld is van jou en mij. Erger nog, dit geld stroomt gewoon weer terug in de zakken van dezelfde miljardairs. Dan spreek ik nog niet eens over de farmaceutische industrie met hun vaccins. De corruptie is vooral toegenomen door het gratis geld verstrekken aan overheden door centrale banken. Journalisten die er eigenlijk op toe zouden moeten zien, delen net zo hard mee in de buit. Lees het boek van Udo Ulfkotte “Gekochte journalisten” eens! Tipte ik al eerder.

Wij als burgers zien alleen maar het topje van de ijsberg. Corruptie heeft roverheden van over de hele wereld in steeds grotere begrotingstekorten en staatsschulden gejaagd. Gedwongen door de elite. In de tussentijd werd de hele wereld overgenomen door deze geheime groep elite. Niet alleen de Amerikaanse overheid, ook de EU en de VN. 30 jaar lang moesten presidenten van alle landen tekenen bij het kruisje. Niemand wist waarvoor ze tekenden. Het interesseerde ze niet eens. Slechts een enkeling die nu pas ziet dat onze Nederlandse regering helemaal niets te zeggen heeft. Letterlijk NIETS. Het is allemaal EU en VN, en zelfs die zijn met handen en voeten gebonden aan nog hogere machten. In vorige blogs heb ik de machtspiramide laten zien. De EU en de VN zitten helemaal onder in die piramide. Daaronder pas zitten onze regeringen. Alles gestuurd door een kleine groep mensen via een goed uitgekiende “top-down dominantie”. De meeste politici weten nog niet eens hoe die dictators heten. Enkel en alleen via het systeem van duistere freemasons worden leidinggevende politici, hoofdredacteuren, rechters en topambtenaren benoemd. Zonder dit kom je nergens binnen. Wat wél binnenkomt is zonder uitzondering door en door corrupt. Dat is precies waarop ze selecteren. Ook daar heb ik vorig jaar een compleet blog aan besteed met bikkelharde bewijzen en bronnen.

In het vorige blog liet ik zien dat onze economie instort op zowel einde Kondratieff-cyclus als einde 3e industriële revolutie. De 3e factor is de ongekende corruptie. Ik zal niet overdrijven als ik zeg dat de helft van al ons belastinggeld opgaat aan corruptie. Al dat geld stroomt een trechter in naar een steeds kleinere groep mensen. Vanaf midden 90er jaren is corruptie steeds verder gelegaliseerd. De laatste 10 jaar dreef het letterlijk aan de oppervlakte.

Het is dus niks meer dan logisch dat alles is “geïmplodeerd”. De media zorgen (tegen betaling) er wel voor dat de meeste mensen dat niet kunnen zien. Zo kunnen ze hun Agenda verder uitrollen. Ik hoor nog steeds de meeste tv kijkende mensen zeggen dat over 3 weken corona voorbij is en alles weer normaal wordt. Er is geen normaal meer. In heel korte tijd heeft een duister totalitair regime de macht geheel overgenomen. En nog steeds zien velen het niet.

Het goede nieuws

Dan heb ik ook nog goed nieuws voor al degenen aan de top die meegewerkt hebben aan deze staatsgreep. In elk totalitair regime, in de hele geschiedenis door, waren zij de eerste die tegen de muur gezet werden en afgeknald. Ze zijn niet meer nodig. Ze weten te veel! Ze kennen de weg in de top-down dominantie. Stalin deed het, Pol Pot deed het, Mao deed het met de “culturele revolutie” en ook Hitler deed het in de beroemde “nacht van de lange messen”. Rutte, de Jonge, Merkel, Macron, Biden en noem ze maar op met hun “Build Back Better”, ze zullen de eerste zijn! Familie Rothschild gaat dat zeker niet anders doen. De “tussenlaag” wordt als eerste geliquideerd. Daarmee is de absolute top onbereikbaar. “Afknallen” is misschien wat ouderwets. Het zou ook een spuitje van Pfizer kunnen zijn met hetzelfde eindresultaat.

“Waarom zouden ze dit doen?”, vroeg mij laatst iemand. Een heel intelligente vraag! Om dezelfde reden als Stalin, Pol Pot, Mao, Hitler, en zo nog 100 meer, “narcisme”. Deze gruwelijke psychose heb ik in een eerdere blog al eens uitvoerig uitgelegd. Het komt vooral voor bij politici. Doen ze het voor geld? Nee, enkel macht. Geld interesseert die mensen niet.

World Economic Forum, Davos

Om een toekomstbeeld te schetsen, kijken we scherp naar virusexpert Bill Gates (hoofd WHO). Hij zegt, na vaccinatie blijft de lockdown gehandhaafd. Dan komt er spoedig een 2e pandemie die veel dodelijker zal zijn. Vervolgens komt er naast virussen een permanente “klimaat-lockdown” die, volgens zijn eigen zeggen, veel heftiger zal worden dan virus-lockdowns. Zeg ik niet, zegt hij zelf. Ik citeer alleen maar. Om dit zo openlijk op alle grote nieuwszenders te zeggen, handhaaf je de meerderheid van de bevolking in het “Stockholmsyndroom”. Het is psychologie. Een andere bekende psychologie is de “steeds, twee stappen vooruit, één achteruit” (ik ben de benaming even kwijt). Ook dit werkt uitstekend en houdt het Stockholmsyndroom vast. Komende zomer dus weer een piepklein stapje terug? Mogelijk, maar in de maand mei staat in ieder geval iets gepland.

Wij als burgers kunnen niet met geweld en gewapend vechten tegen de grote top. Verliezen we altijd. Moeten we ook niet doen. De mensen die nog na kunnen denken moeten zich herenigen en parallelle samenlevingen starten. We gaan elkaar betalen voor diensten in een eigen munt of met fysiek goud en zilver. Indien we daarbij ook zelf onze “vrije energie” gaan produceren, zijn we onafhankelijk en vrij van de roverheid. Als de roverheid wil dat wij nooit meer naar buiten mogen na 21 uur, dan gaan we allemaal om 21 uur naar buiten. Of als iemand een ander idee heeft? Bitcoin misschien zonder internet? We vergeten nogal eens dat zonder vrijheid en Total Control in totalitair regime, je erg weinig tot niks kunt doen met fysiek edelmetaal. We hebben vrijheid nodig om ervan te kunnen profiteren.

Maar eerst moeten we de meerderheid zien te stoppen met rennen achter die worst!

Ik kreeg wel eens de terechte opmerking dat mijn blogs vaak doorgaan op uitleg in eerdere blogs. Vandaar hier nog de links naar de belangrijkste blogs van afgelopen jaar:

1-2021, “Goud en de nieuwe wereld”: Goud en de nieuwe wereld | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

3e en 4e industriële revolutie. 2 cycli vallen samen. Het nieuwe geldsysteem. New World Order. De folder van het WEF. Mister Global.

12-2020, “De stekker gaat eruit”: De stekker gaat eruit | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

De machtspiramide, van wie is het geld, massapsychose en angst verklaard, de personen aan de top.

10-2020, “Verhouding goud in de financiële markten”: Verhouding goud in de financiële markten | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

Goud vergeleken met aandelen en obligaties. De hoeveelheid goud in de wereld.

9-2020, “De aarde als een schaakbord”: De aarde als een schaakbord | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

Goud en de elite. Hoe goud werkelijk werkt. Goud is arbeid. Goud, de verborgen belangrijke rol in de wereldmacht. De macht en de rol van freemasons. Elite top en de top-down verbanden.

8-2020, “is alles wel wat het lijkt?”: Is alles wel zoals het lijkt? | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

Hoe de wereld al ver van tevoren geheel gepland wordt. De wereld geregeerd door mensen die wij niet kennen. Geld bezit alle macht.

7-2020, “Beleggen in het nieuwe normaal deel 2”: Beleggen in het nieuwe normaal, deel 2 | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

Kondratieff cyclus. Rentecyclus. Levensduur van geld. Agenda 2030 verklaard.

7-2020, “Beleggen in het nieuwe normaal deel 1”: Beleggen in het nieuwe normaal | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

Snel oprukkende wereldmacht en machtsvacuüm. Gevechten tegen Deepstate.

6-2020, “Einde euro, het gaat nu hard”: Einde Euro, het gaat nu hard | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

Kondratieff wave. Einde euro in 2021 waarschijnlijk. De grote “V” in beurscrashes verklaard. Opkomst censuur.

5-2020, “Het gevaar van depressie en hoe beleggen”: Het gevaar van depressie en hoe beleggen | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

Rente, 10TR10Y, Rente is een voorspeller. Corruptie in de media.

4-2020, “Kondratieff-winter, New World Order en corona”: Kondratieff-winter, New World Order en corona | Edelmetaal blog (thesilvermountain.nl)

Eindfase K-winter. Het plan komt nu samen en wordt duidelijk zichtbaar.

3-2020, “Goud veilige haven”: Edelmetaal blog | Columns en nieuws over goud en zilver – Part 13 (thesilvermountain.nl)

Crash. Het probleem en doel van globalisering wordt nu zichtbaar. Crash van goud en aandelen zijn tijdelijk, het herstelt na opdrogen margin. Crash is posities gedwongen sluiten.

Gerard

Disclaimer: Beweringen en meningen, geuit in deze blog/column, zijn de persoonlijke mening van de auteur e/o gastbloggers. Deze staan los van eventuele officiële standpunten van personen, bedrijven of organisaties, dan wel bedrijven en organisaties die expliciet vermeld staan in de gepubliceerde blogs & teksten.

Bekijk ook