24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Edelmetaal kopen

 

Voor de aanschaf van fysiek edelmetaal kunt u terecht in de webshop van The Silver Mountain. Hier kunt u terecht voor zilveren en gouden baren en munten. Zowel particuliere als zakelijke beleggers kunnen hier edelmetaal kopen.

Zilver munten
http://thesilvermountain.nl/img/silvereagle-klein.jpg

American Silver Eagle
 

De Silver Eagle munten zijn wereldwijd bekende beleggingsmunten. Een Silver Eagle bevat 1 troy ounce .999 puur zilver en is geslagen door de US Mint in Amerika.

http://thesilvermountain.nl/img/mapleleaf-klein.jpg

Canadian Maple Leaf
 

De Canadese Maple Leaf munten zijn geslagen in .9999 zilver en zijn daarmee de zuiverste zilveren munten ter wereld. Elke Maple Leaf munt weegt 1 troy ounce (31,103 gram).

http://thesilvermountain.nl/img/philharmoniker-klein.jpg

Wiener Philharmoniker
 

Uitgegeven door de Royal Austrian Mint. De Philharmoniker zilveren munt is de enige zuivere beleggingsmunt uit Europa en dient als alternatief voor de Silver Eagle en Maple Leaf.

Zilver baren

http://thesilvermountain.nl/img/baren-klein.jpgKilo baren .999 zilver
 

Indien u liever belegt in baren zilver, dan in zilveren munten dan is dat ook mogelijk. Let wel: baren zilver zijn altijd met 19% BTW belast en daardoor duurder dan zilveren munten.

Mocht u zakelijk in zilver willen beleggen, dan zijn de baren juist wel interessant aangezien u de BTW kunt terugvorderen en de nettoprijs bij kilo baren dicht bij de spotprijs ligt.

Goud munten
http://thesilvermountain.nl/img/krugerrand-klein.jpg
Gouden beleggingsmunten
 

Wij bieden bekende beleggingsmunten aan van 1 troy ounce (31,103 gram) puur goud, zoals de Krugerrand, Maple Leaf, Philharmoniker, Gouden Eagle en anderen. Tevens bieden we met enige regelmaat kleinere gouden munten aan, waaronder gouden tientjes. Gouden 1 troy ounce munten zijn momenteel alleen per 10 stuks verkrijgbaar, maar bij een gewenste lagere afname kunt u
altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Goud baren
http://www.thesilvermountain.nl/img/baargoud.JPG
Goud baren
 

Alle gouden baren die wij aanbieden zijn afkomstig van door de LMBA erkende edelmetaalbedrijven. De goud baren staan op de lijst “good delivery status” en deze baren zijn in principe zonder verdere inspectie bij edelmetaal handelaren te verkopen.

Wij leveren nieuwe baren van Umicore. Dit zijn gesealde baren in de oorspronkelijke verpakking. Vanaf 250 gram tevens bijgeleverd een certificaat van echtheid.

The Silver Mountain is een handelsnaam van het Edelmetaal Centrum Amsterdam. Ons Kvk Nummer: 331174947. BTW Identificatienummer: NL821765036B01

Op eBay hebben wij meer dan 2.000 keer feedback ontvangen als verkoper. Positieve feedback (afgelopen 12 maanden): 100%.

Feedback op ebay

Object voldoet aan beschrijving
Communicatie
Duur verzending
Verzendkosten