24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Goudprijs

Goudkoers

De onderstaande grafieken geven de huidige goudprijs weer in zowel euros als in dollars. U kunt hier op deze manier de huidige waarde van het goud volgen.

Wereldwijd wordt doorgaans gekeken naar de goudprijs in dollars, maar dat geeft soms een vertekend beeld. Zo staan we nu in dollars op een all time high, de goudkoers staat namelijk op ruim $1.100 maar in euros is de all time high in maart 2008 gezet en staat de goudkoers nu lager. Dit komt doordat de dollar ten opzichte van de euro in waarde is gedaald.

De onderstaande grafieken zijn afkomstig van www.kitco.com. De getoonde goudprijs wordt per seconde door Kitco up to date gehouden. Door op F5 te drukken kunt u deze gehele pagina verversen, waardoor ook de getoonde goudkoersen zullen worden aangepast.

http://www.kitconet.com/charts/metals/gold/t24_au_en_usoz_2.gif

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Goudprijs in dollar per troy ounce (31,103 gr.) Goudprijs in dollar per kilo (32,1512 troy oz)

http://www.kitconet.com/charts/metals/gold/t24_au_en_euoz_2.gif

http://www.kitconet.com/charts/metals/gold/t24_au_en_eukg_2.gif

Goudprijs in Euro per troy ounce (31,103 gram) Goudprijs in Euro per kilo (32,1512 troy ounce)

http://www.weblinks247.com/exrate/exr24_eu_en_2.gif

http://www.thebulliondesk.com/freecharts/freeprice.aspx?id=c229270f-006f-48cb-a02f-93f266b08adf

Wisselkoers Dollar – Euro Goud – zilver – ratio *

* De goud – zilver – ratio geeft aan hoeveel keer duurder goud is dan zilver. Bij een ratio van 1 op 65 wilt dit zeggen dat op dit moment goud 65x meer waard is dan zilver. Met 1 kilo goud koop je op dat moment dus 65 kilo zilver.

De historische goudprijs kunt u vinden via  24 gold. De goudkoers kan in zowel euro als dollars worden gevolgd via deze link, als ook in andere valuta. De goudprijs is tevens per dag, maand, jaar of 5 jaar in te zien.

Voor het berekenen van de waarde van uw gouden munten kunt u de formules gebruiken op onze inkoop pagina.
Zo bieden wij voor uw 1 troy ounce gouden beleggingsmunten de goudprijs zoals hierboven vermeldt plus een premium van EUR 10 per troy ounce goud. De verkoopprijzen zijn ook op deze manier te berekenen, zie daarvoor ook ons aanbod in onze webshop in de rubriek gouden munten.