Kenniscentrum The Silver Mountain

Lees hier onze columns over de financiële wereld, nieuwsberichten en tips bij het kopen van goud en zilver.

navbar-banner

Er is nog hoop

19-01-2012 Zilverpaul

In de VS houden zowel JPMorgan als Goldman Sachs bijeenkomsten op onder andere de University van Princeton om nieuw personeel te werven.

Wat er enkele weken geleden gebeurde op zo’n bijeenkomst kunt u hieronder zien. Er is nog hoop!

Zie ook dit bericht in de Business Insider

Zilverpaul

Silverstocks.nl

 • ramona

  Co, als je denkt dat je slim bent ben je dat dan ook? ;)

 • Co

  Andreas :CoIk heb liever dat 10 miljoen mensen 5 muntjes kopen. Dan hoeven we ook niet bang te zijn voor manipulatie door 1 grote partij.

  Toont dus wel weer aan dat enkel arme sloebers zilver kopen en dat het grote slimme geld naar goud gaat. Als een paar miljardairs voor zilver zouden gaan staat de hele markt op zijn kop.

 • ramona

  @ Wijros:

  De tekst (gecopieerd!) plaats ik er ter relevantie van het artikel er vaak bij! :) (dit schrijf ik dus niet zelf en is zeker ook mijn mening niet(altijd!) ;)

 • WijRos

  @ramona
  Beste Ramona, u denkt echt dat als de politiek volledige beslissingsbevoegdheid krijgt over de aanmaak van geld dat het dan ook maar iets beter wordt. Lees de verslagen van de parlementariërs en huiver.
  Ik ben er van overtuigd zo snel de centrale banken de bevoegdheid van de politiek worden dat het printen ongelimiteerd zal gebeuren en het sint nikolaas spelen kan onbeperkt doorgaan denken ze. De spaarders en de producerende burgers zullen nog sneller verarmen en al gauw het bijltje er bij neerleggen.
  We moeten stoppen met de centrale banken en weer terug naar een systeem gekoppeld aan goud of iets dergelijks wat niet door politici of bankiers beïnvloed kan worden.

 • high five

  Er rijden 4 loc’s voor Ramona, op het andere filmpje is het goed te zien.
  http://www.youtube.com/watch?v=CzCGBYcCta0

 • No Name
 • ramona

  Visionair: Douwe op 22 januari 2012
  Ik ben nu bijna een jaar bezig met het economische systeem proberen te doorgronden en volgens mij ligt de kern van alle ellende bij het feit dat het recht op geldcreatie momenteel bij private bankpartijen ligt. Als we het huidige geldsysteem zien voor wat het werkelijk is, en als we goed begrijpen wat een winsten en dus wat voor voorrecht het is om het recht op geldcreatie in handen te hebben, dan is het volslagen absurd dat dit recht bij private bankpartijen ligt. Dit druist rechtstreeks tegen elk gevoel van democratie en rechtvaardigheid in.

  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/nationaliseer-geldcreatie/

 • ramona

  “De Chagos archipel is een groep van zeven eilanden midden in de Indische Oceaan. Deze paradijselijke eilanden werden ooit bewoond door de Illois. Deze eilandengroep maakte deel uit van het Britse koloniale rijk, maar eind jaren ’60 van de vorige eeuw wilde de VS er graag een militaire basis vestigen. Daarom moest de hele bevolking maar weg! Zij werden gedwongen om op een schip te gaan en verplaatst naar het eiland Mauritius, op anderhalf duizend kilometer van hun eigen eiland. Daar werden ze aan hun lot overgelaten.”

  http://www.boublog.nl/22/01/2012/john-pilger-hoe-steel-je-een-tropisch-eiland/

 • ramona
 • ramona

  High Five:

  Wat er precies gaande is weet ik ook niet,vond het aantal imponerend en vraag me af wat voor locomotief er wel niet voor gereden moet hebben! ;) (of zouden ze de rij geduwd hebben!?) ;)

 • ramona
 • high five

  Die tanks komen uit het buitenland en gaan naar een opslagplaats in Herlong CA

 • high five

  Ramona, ik ben benieuwd waar die tanks vandaan komen en waar die naar toe gaan.
  Het kan zijn dat ze terugkomen vanuit het buitenland en ingezet kunnen worden tegen de amerikaanse bevolking of te oud zijn en worden omgesmolten.
  Het kan ook zijn dat ze nodig zijn om ergens in het buitenland ingezet te worden.

  Ik ben benieuwd!

 • gordijnen

  @gordijnen

  12 duimen omlaag en o omhoog.

  Klopt helemaal, deze mensen hebben een uitkering en krijgen meer als ze allebei op een ander adres wonen.

  De wetgever maakt door de gelegenheid een dief van de uitkeringtrekker, of andersom.

  Nu heeft de overheid telefoonnummers (kliklijnen)

  Vraag mij altijd af of ik zou bellen? Gelukkig nog nooit gedaan.

  Duimomlaag als je een bekende meld bij de overheid.

  Duimomhoog als je een bekende aangeven bij de overheid.

  Dank voor de medewerking

 • Seppel

  @Pietje
  No Name heeft het over Minco Silver, jij over Minco Gold…………………….

 • ramona
 • pietje

  Seppel.

  Weet niet of we het over de zelfden hebben maar Minco Gold Corporation is vrijdag op eindstand van 97 dollar cent gesloten.

 • pietje

  De reden waarom zilver vrijdag ruim 5% is gestegen.
  Heeft te maken met een brief die Eric Sprott aan zijn klanten had gesteurd.
  Waar hij in suggereert dat hij van plan is om voor 300 miljoen aan fysiek te kopen.
  Dus door zo berichtje de markt in te sturen behaal je al een winst van 5%.
  De vraag is of hij het echt van plan is of niet.

 • high five

  Daarom zijn ze (bankiers die naast de politici ook de media in hun macht hebben) zo bang voor Ron Paul zoals Dana Bash. Als 10% van de bevolking dit weet maakt de NWO geen kans meer.
  Zie Dana Bash.
  http://www.youtube.com/watch?v=o9mX4l5FoZU

 • Seppel

  Fout Pietje !
  Ik heb Minco gekocht op 18/11/2011 à 1,74. Nu : 2,95. Wil zeggen : + 69,54 %. In euro’s zelfs iets meer.
  Dus No Name zit wel degelijk goed.

 • Andreas

  H.F
  Besef wel dat wij die dit zien en beseffen met zijn allen 0,00000000001 % van de mensen uitmaken. De meeste jongeren weten niet eens wanneer de voorgaande wereldoorlogen precies zich afspeelden. Laat staan wat er aan vooraf ging.

 • high five

  In 1910 was er een conspiracy van Bankiers en een corrupte senator op Jekyll Island om een centrale bank van amerika op te richten. Op een zondag in 1913 2 dagen voor kerstmis (toen het congress op 3 mensen na op vakantie was) was deze centrale bank een feit door aannemen van de federal reserve act.
  Meer redenen om goud en zilver te hebben, heb je niet nodig lijkt me.
  We hebben te maken met tuig dat in de duisternis werkt. Obama (een trieste spreekpop die zijn ziel en zaligheid verkoopt en de politiek hitte opvangt voor datzelfde complot van bankiers) tekende de NDAA op 31 december 2011, toen iedereen aan de bubbles zat, hopende dat het onopgemerkt zou blijven.

  In de jaren 30 ging de reichtag de fik in en werd kort daarna de enabling act aangenomen die de fuhrer absolute macht gaf en de rechten van de burgers afnam.
  In de jaren 2000 gingen de twin towers de fik in en kort daarna werd de patriot act en de NDAA aangenomen. Nu heeft de president absolute macht over de burgers.

  wat mij betreft hetzelfde scenario. Ik zie een overeenkomst tussen Duitsland in de jaren 30 en Amerika in de jaren 2000. Je weet wat er normaal gesproken op moet volgen……….

  Als wij, de mensen, deze trends zien (zie ook de ondemocratisch gekozen leiders in Griekenland en Italië) dan moet het mogelijk zijn om het huidige proces te stoppen en major oorlog te voorkomen.

 • io
 • pietje

  Het aandeel van Minco Gold Corporation stond 3 maanden gelden op $ 1,15 en nu op 97 cent.
  Nu mag je mij eens vertellen hoe jij 49% winst heb gemaakt?
  Want ik ben heel erg nieuwsgierig en velen met mij!