24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Beste klanten,

Via deze weg wil ik u allen bedanken voor uw aankopen en verkopen van zilver en goud bij The Silver Mountain. Het afgelopen jaar is een enorm druk en volatiel jaar geweest, waarin de goudkoers met zo’n 35% steeg en de zilverprijs zelfs met 86% is gestegen. De status die goud heeft als veilige haven in onzekere economische tijden heeft geleid tot veel beleggers die kiezen voor kapitaalbescherming in de vorm van fysiek goud en zilver.

De schuldencrisis in zowel de Verenigde Staten als in Europa zorgt ervoor dat vrijwel alle valuta onder druk komen te staan, met hogere goud- en zilverprijzen als gevolg. Het effect van het printen van nieuw geld door de Federal Reserve neemt steeds verder af en andere ‘oplossingen’ zijn niet voor handen. Dit soort kapitaalinjecties zorgen doorgaans voor inflatie, waarbij de koopkracht afneemt en grondstoffen als goud en zilver in waarde toenemen.

Ondertussen zijn centrale banken in landen als China en Rusland massaal goud aan het hamsteren geslagen gedurende het afgelopen jaar. Waar voorheen centrale banken goud verkochten om zo de economie te stimuleren zijn de centrale banken nu netto kopers geworden – er wordt door deze banken dus meer goud gekocht dan verkocht. De beleidsbepalers in China weten als geen ander dat degenen met goud in handen degenen zijn die de lakens uitdelen zodra de kaarten opnieuw worden geschud.

Al deze ontwikkelingen zorgen dus voor een hogere goudprijs en zilverprijs. Wat ons opvalt is dat deze hogere prijs beleggers niet afschrikt om te investeren in goud en zilver. Goud en zilver wordt dan ook in eerste instantie gekocht als een kapitaalbescherming, waarbij zilver meer potentie heeft als belegging en goud minder volatiel en meer waardevast is. Al deze ontwikkelingen zorgen er ook voor dat het bij The Silver Mountain steeds drukker wordt. Om u ook in 2011 goed van dienst te kunnen zijn zullen er een flink aantal dingen worden verbeterd. Zo zijn we druk bezig met een nieuwe webwinkel waar u nog makkelijker online goud en zilver kunt kopen. Het plaatsen van limietorders kan in deze nieuwe webwinkel online mogelijk zijn en u kunt automatisch bericht ontvangen zodra gewenste munten weer leverbaar zijn. De prijzen, die nu nog handmatig worden aangepast, zullen automatisch om de 5 minuten worden ververst. Zo bent u 24 uur per dag zeker van de meest actuele prijs. Het versturen van uw bestellingen zal via een gespecialiseerde koerier plaats kunnen vinden in 2011, als alternatief voor bezorgingen via TNT of UPS. Ons assortiment zal worden uitgebreid met zilveren en gouden munten die ook per stuk kunnen worden gekocht. Waar voorheen alleen per tube munten werden verhandeld, kunt u nu zelf bepalen welk aantal munten u wenst af te nemen en is het dus ook weer mogelijk om in kleinere hoeveelheden te beleggen in fysiek zilver en goud. Vanaf februari 2011 zullen we de meest gangbare munten, waaronder de zilver Maple Leaf en de Philharmoniker uit voorraad leveren. Geen lange wachttijden dus meer in onzekere tijden.

Wij hopen u ook in 2011 weer te mogen begroeten in onze online winkel. Namens het team van The Silver Mountain dank ik u voor het getoonde vertrouwen, wij wensen u prettige Kerstdagen, een gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar.https://www.thesilvermountain.nl/img/kerstbal-goud.JPG

Bekijk ook