24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Gezocht: Goud en zilver columnist!

Beste lezer,

Volgt u de zilver- en goudmarkt met enige regelmaat en weet u hier inmiddels het één en ander van af? Wij zijn bij het Edelmetaal Blog op zoek naar columnisten die met enige regelmaat een bijdrage willen leveren in de vorm van een periodieke column en/of het schrijven van nieuwsberichten gerelateerd aan goud en zilver.

Onze huiscolumnist, Zilverpaul, zal actief blijven als columnist maar zal minder vaak nieuwe artikelen plaatsen. Paul schrijft al jaren over goud en zilver en heeft veel trouwe volgers op dit blog.

Wilt u ook een keer uw column geplaatst zien op Edelmetaal Blog, stuur dan uw inzending toe per email. Wij zullen een aantal inzendingen plaatsen (afhankelijk van de kwaliteit) met de vraag aan onze lezers of dit gewaardeerd wordt. Een periodieke inzending van tenminste één keer per twee weken is hierbij ons uitgangspunt.

Met de huidige ontwikkelingen wereldwijd op financieel gebied zou er in ieder geval voldoende inspiratie dienen te zijn om tot een artikel te komen.

Wij (The Silver Mountain) zullen zelf ook wat vaker artikelen schrijven over recente ontwikkelingen en nieuwtjes die ons via ons netwerk in de edelmetaalhandel bereiken. Heeft u als lezer interessante tips om over te schrijven, schroom dan niet om uw suggestie toe te sturen.

Bekijk ook