Kenniscentrum The Silver Mountain

Lees hier onze columns over de financiële wereld, nieuwsberichten en tips bij het kopen van goud en zilver.

navbar-banner

Gezocht: Goud en zilver columnist!

17-06-2012 Rolf van Zanten

Beste lezer,

Volgt u de zilver- en goudmarkt met enige regelmaat en weet u hier inmiddels het één en ander van af? Wij zijn bij het Edelmetaal Blog op zoek naar columnisten die met enige regelmaat een bijdrage willen leveren in de vorm van een periodieke column en/of het schrijven van nieuwsberichten gerelateerd aan goud en zilver.

Onze huiscolumnist, Zilverpaul, zal actief blijven als columnist maar zal minder vaak nieuwe artikelen plaatsen. Paul schrijft al jaren over goud en zilver en heeft veel trouwe volgers op dit blog.

Wilt u ook een keer uw column geplaatst zien op Edelmetaal Blog, stuur dan uw inzending toe per email. Wij zullen een aantal inzendingen plaatsen (afhankelijk van de kwaliteit) met de vraag aan onze lezers of dit gewaardeerd wordt. Een periodieke inzending van tenminste één keer per twee weken is hierbij ons uitgangspunt.

Met de huidige ontwikkelingen wereldwijd op financieel gebied zou er in ieder geval voldoende inspiratie dienen te zijn om tot een artikel te komen.

Wij (The Silver Mountain) zullen zelf ook wat vaker artikelen schrijven over recente ontwikkelingen en nieuwtjes die ons via ons netwerk in de edelmetaalhandel bereiken. Heeft u als lezer interessante tips om over te schrijven, schroom dan niet om uw suggestie toe te sturen.

 • Jannes

  Goed nieuws uit Duitsland. Besnijdenis=mishandeling heeft de rechter geoordeeld. Zeker in tijden van crisis moet religieuze hufterigheid hard bestreden worden.

 • J

  Lamberto waar ben je dan zo bang voor als je een bonuskaart of bijenkorfcard hebt? Wie kan er ooit geïnteresseerd zijn in welk merk boter of spijkerbroek jij koopt? Waarom durf je dat soort artikelen niet te pinnen?

 • Pingback: Reactie op Gezocht: Goud en zilver columnist! door gordijnen | Pinnen()

 • Lamberto

  Mijn bankpas gebruik ik alleen binnen in de bank om geld te pinnen.
  Altijd briefjes van honderd en een paar kleinere.
  Uit principe weiger ik om mijn aankopen met de pinpas te betalen, dit doe ik altijd contant.
  Ook wil ik geen klantenkaart van een winkel met mijn gegevens er op.
  Ik krijg deze altijd blanco aangereikt.
  Voor de overheid zijn we alleen maar een nummer.
  Hieraan worden alle gegevens die over je bekend zijn gekoppeld.
  Denk hier bij aan je telefoon, routeplanner, salaris, bankgegevens, toeslagen, uitkeringen, aankopen met pinpas, aankopen via internet, veiligheidsdienst enz. enz.
  Met een druk op de knop komt alles van u op het scherm van degene te staan die door de overheid is gemachtigd om dit te doen.
  Vergeet nooit hoe de Duitsers bijgestaan door veelal enthousiaste Nederlandse ambtenaren, tijdens de Tweede Wereldoorlog misbruik hebben gemaakt van het kaartsysteem welke toen door de Nederlandse overheid werd gebruikt.
  Als iedereen weigert om aan deze door de overheid, banken en andere instanties opgedrongen idioterie mee te werken, is het zo afgelopen.
  Vrijheid bepalen we zelf, het is maar een kleine moeite!

 • Gerard

  @De Kalief van Californie
  “Ik vind het helemaal niet logisch dat je vedacht bent wanneer je een auto of zelfs huis cash betaald. De overheid maakt alles verdacht dat niet in haar controlerend systeem wil. Waarom willen mensen niet in het controlerend systeem van de overheid? Omdat de overheid zelf een corrupte bende is.”

  Precies zo is het! Helemaal mee eens.
  je moet hier in Spanje eens mee aankomen. Daar koopt helemaal niemand een auto zonder cash te betalen. Maar daar heeft de werkende klasse nog steeds een stevige koopkracht. Door alles keurig volgens de regels van de belastingdienst te werken wordt je alleen maar armer.

 • gordijnen

  @R

  Karrenvrachten heen en weer rijden.

  Target 2 is behoorlijk uit evenwicht.

  Er moeten nog 2000 miljard euro komen uit de zuid europese euro landen om de balans weer in evenwicht te krijgen.

  Ik geloof niet dat er erg veel onderweg is.