24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Glowing Galaxy munten nu beschikbaar bij The Silver Mountain

Glowing Galaxy munten nu beschikbaar bij The Silver Mountain

De Glowing Galaxy munten is een serie munten die normaal worden uitgegeven in zilver. De meest bekende munten zoals de Maple Leaf, Philharmoniker en Silver Eagle zijn in de designs verwerkt. Deze serie kenmerkt zicht door een donkerblauwe achtergrond met oplichtende sterren, wat het een hele unieke uitgifte maakt met een innovatief design.

Deze munten hebben een gelimiteerde oplage van 500 stuks.
Deze munten zijn geslagen in puur zilver.

De complete serie van de Glowing Galaxy munten bestaat uit acht verschillende 1 troy ounce zilveren munten, allemaal met de jaargang 2019. In het geval van de Chinese Panda gaat het om de 30 grams variant. Doordat de munten in een strikt gelimiteerde oplage worden uitgegeven speelt er enige verzamelwaarde mee. Desondanks zijn deze munten te koop tegen een relatief gunstige prijs van momenteel EUR 37,50 per stuk. Bij afname van de complete set ligt de prijsstelling nog wat gunstiger.

De Glowing Galaxy verzamelmunten worden standaard geleverd inclusief een quadrum capsule en een certificaat van echtheid. Tevens is iedere munt voorzien van een uniek serienummer. Deze munten zijn nu in voorverkoop beschikbaar bij The Silver Mountain. Wij verwachten eind juli deze munten in Nederland te ontvangen, waarna de munten leverbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Bekijk hier onze Glowing Galaxy munten

Bekijk ook