Kenniscentrum The Silver Mountain

Lees hier onze columns over de financiële wereld, nieuwsberichten en tips bij het kopen van goud en zilver.

navbar-banner

Gouden Buffalo munten van 2011 te koop (advertentie)

25-04-2011 Rolf van Zanten

https://www.thesilvermountain.nl/img/fractional_buffalos.jpg

De gouden Buffalo munten zijn na een afwezigheid van ruim een halfjaar weer beschikbaar. Deze gouden munten zijn de eerste bullion munten uit Amerika die geslagen zijn 24 karaat goud en zijn erg populair wegens het prachtige design en het hoge reliëf. Waar het Amerikaanse munthuis, de US Mint, een vrij hoge premie hanteert voor de gouden Eagle munten zijn deze Buffalo munten tegen gunstigere prijzen te koop.

Voor de huidige verkoopprijs van de gouden Buffalo munt kunt u terecht in onze webshop. Naar verwachting zullen de munten goed verkrijgbaar blijven, aangezien de US Mint de productiecapaciteit heeft uitgebreid om zowel voldoende zilveren als gouden munten te kunnen slaan om aan de hoge vraag van investeerders te kunnen voldoen.

Investeren in gouden munten

Bij de aankoop van gouden munten dient u rekening te houden met de verhandelbaarheid van de munten. De munten die The Silver Mountain verhandelt zijn doorgaans geslagen in tenminste .900 goud en daardoor goed verhandelbaar. Ook zijn deze munten afkomstig van s’ werelds grootste munthuizen en daardoor wereldwijd zonder analyse verhandelbaar. Meer informatie hierover vind u op de website Goud munten.