Kenniscentrum The Silver Mountain

Lees hier onze columns over de financiƫle wereld, nieuwsberichten en tips bij het kopen van goud en zilver.

navbar-banner

Interview in Aan de Slag bij BNR Nieuwsradio

14-07-2011 Rolf van Zanten

Vandaag was ik te gast bij BNR Nieuwsradio in het programma Aan de Slag, gepresenteerd door Paul van Liempt. Naar aanleiding van de deal met Value8 eerder deze week werden mij vragen gesteld over het bedrijf The Silver Mountain en het kopen van zilver en goud. Onderwerpen die besproken werden waren onder andere de toekomstverwachting voor de zilverprijs, het BTW verschil tussen zilveren munten en baren en de ambitie van The Silver Mountain. Het interview kunt u online terugluisteren via deze link.

 • http://www.radioeagle.nl Edwin van Brakel

  Hey Rolf,

  Echt goed bezig man.
  Helemaal TOP !

  Groeten.

 • Gert

  @temp242

  Je mag dit ook niet zien om RIJK te worden maar om te overleven .Eigen tuin , zonnepanelen en alle andere levensnoodzakelijke dingen (Voorraad drinkwater) is ook een onderdeel .Je mag heus niet te materialistisch denken in de toekomst maar proberen te genieten van de simpele dingen des levens en zoveel mogelijk mensen te helpen .Maar eerst moet je jezelf helpen natuurlijk!

  Leuk interview trouwens Rolf ;-)

 • temp242

  Inderdaad Beste Tradewind, de mensen die denken dat ze rijk gaan worden met edelmetalen zijn er aan voor de moeite. Wees al blij dat je je dagelijks brood kan (blijven) kopen als het pleuris uitbreekt.