24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins
Kenniscentrum - Beleggen-

Opslaan en beveiligen van edelmetalen

Opslaan en beveiligen van edelmetalen

Het is begrijpelijk als u zich niet comfortabel voelt bij edelmetaal in uw huis bewaren. Edelmetaal is zeer kostbaar en dat wilt u veilig houden. Uw huis is daar niet altijd de meest geschikte plek voor. Via onze partner Edelmetaal Beheer Nederland heeft u de mogelijkheid om uw edelmetaal gemakkelijk en veilig op te laten slaan. Het is betrouwbaar, voordelig, veilig en volledig gealloceerd. Gealloceerd betekent dat uw edelmetaal wettelijk uw eigendom is en daarom ook onder uw naam wordt opgeslagen.

De opslaglocaties van Edelmetaal Beheer Nederland bevinden zich in Rotterdam en Zürich. Beide locaties voldoen aan hoge eisen en zijn zwaar beveiligd. Ook beschikt Edelmetaal Beheer Nederland over een AFM-vergunning en vinden er meerder malen per jaar controles door een onafhankelijke accountant plaats. Dit garandeert u ervan dat uw edelmetaal veilig is en er niets mee kan gebeuren. In de opslaglocatie in Zürich is er de mogelijkheid om uw zilver op te laten slaan in een douane-entrepot. Dit kan in uw voordeel dienen aangezien het op deze manier btw-vrij is. Bij Edelmetaal Beheer Nederland liggen tarieven voor het opslaan van btw-vrij zilver zo’n 30% lager dan bij andere aanbieders die de opslag in een douanedepot in Nederland aanbieden. Dit is erg gunstig.

Door uw edelmetaal op te slaan bij Edelmetaal Beheer Nederland bent u er zeker van dat het optimaal verzekerd is. Ook is de opslag in lijn alle wettelijke regels, eisen en zorgplicht. Dit wordt ook bevestigd dankzij de AFM-vergunning waarover het bedrijf beschikt.