24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Kennisgeving over de beschikbaarheid van goud en zilver

Zoals u ongetwijfeld gemerkt zult hebben is het de laatste tijd steeds lastiger geworden om fysiek edelmetaal te kopen. Als Nederlands grootste bullion dealer merken we dat er een enorm grote vraag is naar edelmetaal en met name naar goud en zilver. Het aanbod is echter zeer beperkt en inmiddels zijn de meeste nieuwe munten en baren niet meer in te kopen. Dit komt deels door door de problematiek rondom het coronavirus; beperkt goederenverkeer en leveranciers die hun fabriek of munthuis hebben moeten sluiten, maar ook grotendeels door de onbalans tussen de papieren marktprijs en de prijs voor fysiek edelmetaal.

Alle bestellingen die wij de afgelopen periode hebben geaccepteerd zijn door ons één op één ingekocht bij onze leveranciers. Wij garanderen de uitlevering van deze bestellingen en proberen alle klanten zo goed mogelijk per e-mail van periodieke updates te voorzien. We hebben ook zoveel mogelijk een conservatieve indicatie van de levertijden aangegeven. Door steeds veranderende marktomstandigheden kan het echter langer duren dan wat u van ons gewend bent.

Voorlopig kunnen wij geen nieuwe bestellingen plaatsen bij onze grootste leveranciers. Als gevolg hiervan is ons aanbod op de website zeer beperkt. Klik hier voor ons actuele aanbod. Tevens kunt u via het aanvraagformulier hieronder aangeven of u interesse hebt in de aanschaf van edelmetaal en om wat voor soort metaal het gaat. Op basis van het aanbod wat wij nog uit ons netwerk krijgen zullen we vervolgens geïnteresseerden benaderen met een persoonlijk voorstel.

The Silver Mountain beschikt over een groot netwerk bestaande uit particulieren en handelaren. Wij zullen actief in ons netwerk op zoek gaan naar mogelijkheden om vraag en aanbod bijéén te brengen om zo toch nog de handel te faciliteren. Zo zijn onze biedprijzen bij Inkoop Edelmetaal voor zilveren troy ounce munten reeds verhoogd tot 125% van de zilverprijs. Wilt u dus kopen of verkopen, vul hieronder dan het aanvraagformulier in en wij zullen u laten weten wat er mogelijk is.

We danken u voor uw begrip en uw vertrouwen.
Vriendelijke groet,

Rolf van Zanten
directeur, The Silver Mountain

Bekijk ook