24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Krachtenbundeling Edelmetaal Centrum Amsterdam

Per heden slaan Amsterdamgold en The Silver Mountain, toonaangevende spelers in de handel in fysiek goud en zilver, de handen in één. Door deze krachtenbundeling zijn we in staat onze marktpositie te versterken en de Nederlandse edelmetaalmarkt verder te professionaliseren.

Edelmetaal Centrum Amsterdam

Gezamenlijk gaan we verder onder de naam Edelmetaal Centrum Amsterdam (ECA). Deze organisatie is gevestigd op Schiphol, waar het logistieke centrum is uitgegroeid tot ons centraal gelegen hoofdkantoor. Momenteel bestaat het ECA uit Amsterdamgold, The Silver Mountain en Inkoopedelmetaal.nl. In de toekomst is het niet uitgesloten dat andere, complementaire, partijen toegevoegd zullen worden aan deze groep.

Wat verandert er voor u?

Binnen The Silver Mountain zult u als klant in eerste instantie weinig merken van deze verandering. Ons team is, parallel aan de groei die The Silver Mountain doormaakt, uitgebreid met meerdere deskundige collega’s die binnen het ECA actief zijn. Binnenkort zullen bestaande websites worden verbeterd en onze dienstverlening verder worden uitgebreid. De krachtenbundeling middels de oprichting van het ECA vormt hierin een belangrijke bijdrage en geeft ons de mogelijkheid u steeds beter tot dienst te kunnen zijn.

Bekijk ook