Kenniscentrum The Silver Mountain

Lees hier onze columns over de financiële wereld, nieuwsberichten en tips bij het kopen van goud en zilver.

navbar-banner

Leve Zembla

22-11-2010 Zilverpaul

Terwijl de Ierse regering de heren van IMF en de ECB op de koffie heeft om de noodhulp er doorgedrukt te krijgen bleek afgelopen zaterdag in een uitzending van Zembla wat de internetmedia al jarenlang roepen: de jaarlijkse griepprik is een grote farce. Het blijkt dat 80 % van de griepgevallen door andere virussen wordt veroorzaakt als waar het vaccin tegen zou werken, en dat bovendien nog nooit door dubbelblind onderzoek de werking van het vaccin is aangetoond. Bovendien kwam naar voren dat een grote lobby-organisatie ter promotie van de vaccins, betaald door de fabrikanten, bij de overheid als belangrijkste adviseur aan tafel zit. De heren Coutinho van het RIVM en Ab Osterhaus (befaamd onderzoeker) zien een dubbelblind onderzoek niet zitten vanwege onethische aspecten. Ik moet toch eens in het woordenboek nagaan wat het woord ethisch tegenwoordig betekent. Zie de uitzending van Zembla.

Dit fenomeen doet zich ook op internationaal niveau voor. De WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie, heeft ten tijde van de Mexicaanse griep zijn definitie van een pandemie fors naar beneden bijgesteld om de wereldbevolking een duur vaccin aan te kunnen smeren. Je kunt het de overheid niet kwalijk nemen dat men de adviezen van de zogenaamde deskundigen overneemt, maar een parlementaire enquête over deze heren en hun invloed zou toch geen verkeerde zaak zijn, lijkt mij.

Geen wonder dus dat onze premie voor de ziektekostenverzekering elk jaar fors omhoog gaat.

Behalve het demasqué van onze deskundigen leert deze uitzending mij nog een ding, nl. het gegeven dat dit überhaupt op de tv kwam. Hulde aan de makers en de omroep die hier toestemming voor gaf!

Opmerkelijk is dat de grote Amerikaanse media steeds meer aandacht gaan geven aan de gebeurtenissen op 9/11, en wel op een manier die de officiële versie steeds meer in diskrediet brengen. Dit is des te opmerkelijker, aangezien de grote mediabedrijven in Amerika gecontroleerd worden door de heren. Er doet in dit verband een theorie de ronde dat de Amerikaanse bevolking expres de waarheid omtrent 9/11 te horen gaat krijgen, wat een opstand van de bevolking tegen de regering teweeg zal brengen. In de dan ontstane chaos zullen de werkelijke machthebbers via bv het leger de orde gaan herstellen, en zo hun uiteindelijke doel te bereiken, nl. de totale controle over de Amerikaanse samenleving.

Een interessante gedachte, een gecontroleerde woedeuitbarsting van de bevolking om zo uiteindelijk toch je doel binnen te halen; afleiding van de economische gebeurtenissen en heerschappij op Amerikaanse bodem. Zie ook dit artikel.

https://www.thesilvermountain.nl/img/nijn-eleven.jpg

Of het waar is? Ik weet niet wat ik er van moet denken. Is de ontwikkeling die de economie meemaakt een natuurlijk fenomeen, veroorzaakt door menselijke hebzucht? Of is er een kwade genius actief, die op grond van machtswellust streeft naar een New World Order? Des te meer ik te weten kom hoe economische belangen de veroorzakers zijn van alle grote wereldgebeurtenissen (WO II, moord op JFK, etc etc), des te meer mij het gevoel bekruipt dat deze systeemcrash in wording bijzonder onplezante consequenties gaat krijgen. In ieder geval ben ik erg blij niet in Amerika te wonen.

Hoe het in Europa gaat uitpakken? Wat mij de grootste zorgen baart is de opkomst van het anti-moslim sentiment. Door de moedwillige koppeling tussen extremisme en de islam wordt zo een hele bevolkingsgroep weggezet. Het meest gevaarlijke hierbij is dat democratische partijen gaan aanschurken tegen een anti-islam partij, daarbij het kwaad de ruimte biedend zich in de wortels van de democratie te vestigen. Het creëren van een zondebok is een beproefde methode om de gevoelens van onvrede van de bevolking weg te leiden van de werkelijke oorzaak. WOII heeft laten zien waar dat toe kan leiden. Gelukkig zijn er in Europa ook tegenkrachten actief (zie bijvoorbeeld Zembla) die een andere waarheid naar voren brengen.

De al ingezette lijn dat het de heren niet meer lukt om goud en zilver fors in prijs te doen duikelen zet zich voort. Sterker nog, elke poging om de prijs te onderdrukken wordt in steeds korter tijdsbestek weer geneutraliseerd door partijen die op elke dip aan het inkopen slaan. Een ander teken aan de wand is dat achteraf blijkt dat na een forse (en korte) waardedaling van goud en zilver de grootte van de shortpositie van de grootbanken niet is afgenomen. Tot voor kort werden deze gefabriceerde dalingen gebruikt om de shortposities weer deels te neutraliseren. Nu lukt dat blijkbaar dus niet meer; het gevolg is dat men (noodgedwongen) een steeds grotere positie inneemt aan de verkeerde kant van de handel.

Toch zal mijn inziens deze verlieslatende positie niet de nekslag gaan betekenen voor de heren. Komt men geld tekort, dan laat de linkerhand de rechterhand nog wat geld drukken en de boel is weer gefikst. Uiteindelijk zal men nat gaan omdat blijkt dat men geen fysiek goud en zilver meer kan leveren, en dan is het spel afgelopen.

Aanstaande dinsdag 23 november is een van de belangrijkste expiratiemomenten van het jaar van de COMEX goud- en zilveropties. We zullen zien of vanaf maandag nog een poging gedaan gaat worden om de goud- en zilverprijs naar beneden te werken.

Tot slot nog het bericht dat Warren Buffet is gedecoreerd met een Medal of Honor door Obama vanwege zijn verdiensten op economisch vlak. Wat heeft deze man immers gepresteerd: hij heeft 5 miljard dollar in Goldman Sachs gepompt toen deze bank in 2008 bijna op zijn gat lag, heeft een vermogen verdiend toen meteen daarna door staatssteun de aandeelkoers weer omhoog ging (hoezo inside information), en stak van de week de loftrompet over het financieel beleid van de regering in de New York Times.

Wellicht viel het u, de oplettende lezer, al op dat ik het in dit artikel steeds over de heren heb. Ik hoop namelijk via dit blog ook aan een decoratie te komen, bij voorkeur iets van goud of zilver.

 • alexander
 • alexander

  Het was niet perongeluk dat dit naar buiten komt dit heeft Amerika zelf laten lekken, om de zaken verder op scherp te stellen. Amerika begint een Oorlog binnenkort ik denk op zijn laatst q1 2011.. deze lek is in scene gezet net als zoveel en gewoon 1 van de pionen die naar voren worden geschoven..
  ben benieut als de eerste raket afgevuurt wordt of het edelmetaal gelijk omhoog schiet.. misschien manipuleren ze het wel zo dat edelmetaal niet omhoog schiet maar gelijk blijft

 • marc robben

  RB sory was een foutje.

 • Erik

  118 reacties, het wordt tijd voor een nieuw blogstuk, zilverpaul :-)

 • RB

  Je dacht: kom, laat ik mijzelf eens citeren? ;-)

 • marc robben

  marc robben :Komt het de USA nu wel of niet goed uit ? Deze publicatie van de zo (geheimen) stukken op WikiLeaks.De kranten staan de vol van en dat zal de komende maanden wel even zo blijven de schijnwerper zijn even af gebogen van de financiële crisis.Maar staat er nu echt wat nieuws op nee ieder met een gezond verstand weet ook wel dat het er zo aan toe gaat.Had je van welken groot macht ter wereld de diplomatische mail (gekregen) dan stond er waarschijnlijk het zelfeden in. Maar de financiële crisis gaat gewoon door en zelf had ik liever de mail gelezen van de baken onderling voor al die van de genen die de zilver en goud prijs manipuleren daar hadden wij op dit blog veel meer aan gehad. Dus mij advies aan ieder houw de financiële wereld in de gaten en laat je niet aflijden door alle geheimen informatie op Wikileaks en in de pers.

 • marc robben

  Komt het de USA nu wel of niet goed uit ? Deze publicatie van de zo (geheimen) stukken op WikiLeaks.
  De kranten staan de vol van en dat zal de komende maanden wel even zo blijven de schijnwerper zijn even af gebogen en de financiële crisis.
  Maar staat er nu echt wat nieuws op nee ieder met een gezond verstand weet ook wel dat het er zo aan toe gaat.
  Had je van welken groot macht ter wereld de diplomatische mail (gekregen) dan stond er waarschijnlijk het zelfeden in. Maar de financiële crisis gaat gewoon door en zelf had ik liever de mail gelezen van de baken onderling voor al die van de genen die de zilver en goud prijs manipuleren daar hadden wij op dit blog veel meer aan gehad. Dus mij advies aan ieder houw de financiële wereld in de gaten en laat je niet aflijden door alle geheimen informatie op Wikileaks en in de pers.

 • Alexander

  @Henk
  wie er ook achter zeitgeist zit de zaken die erin staan zijn vrij realistisch en goed onderbouwd

  9/11 New World Order plan: Europe, America vs Russia, China
  http://www.youtube.com/watch?v=AhvfCFCfdNk&NR=1

 • Alexander

  @Henk
  snelle reactie vriend, bedankt

  dit is niet volledig relevant met het onderwerp maar wel leuk filmpje om te kijken

  NWO controls the Dutch Sheople
  http://www.youtube.com/watch?v=IEZKXkkZoI0

 • Henk
 • Alexander

  @Henk
  heb je iets van links?

 • Henk

  Ahum, jullie lopen achter. The Venus Project is inmiddels ontmaskerd als zelf behorend tot NWO. Zeitgeist is dus eigenlijk een soort false flag operatie van de elite zelf.

 • Alexander

  Heb die zeitgeist documantaire/film gekeken echt een verbijsterende film.. mijn wereld beeld is nog eens 90 graden bijgesteld. Na de film gekeken te hebben en e.e.a. overpeinst te hebben kom ik wel tot de conclusie dat Amerika op oorlog uit is. Waarschijnlijk iets in Noord / Zuid korea. Mja alle opties zijn open, misschien gaan ze wel weer op de terroristen toer.

  http://www.zeitgeistmovie.com/ hier kun je alle beschikbare delen gratis bekijken.

  @Ethan
  interessante links met die quotes

  tot 10 jaar gevangenis straf voor sites met namaak producten :S je mag natuurlijk alleen maar producten verkopen van een echt merk die het weer heeft nagemaakt van een ander echt merk. zoals zoveel gebeurd
  http://www.nu.nl/economie/2389153/vs-sluiten-websites-met-namaakproducten.html

  David Rockefeller was zeker wel inner circle maar dat blijkt ook uit die zeitgeist movie.. check ook zijn profiel eens.. al die functies die hij heeft gehad en awards over de helewereld
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller

 • Roland

  @Ethan
  Interessant en “scary” readings. Bedankt voor de links !
  Kunnen we hier, met een aan X-factor veslaafde populatie, nog tegen op?

 • Ethan

  Hier nog even wat quotes die ik gisteravond ook eigenlijk al had willen plaatsen:

  http://www.truthandliberty.com/Quotes_on_NWO_-_Elite.html
  http://www.jbs.org/index.php/component/content/article/974-userblogs/4315

  Om er maar even een te pakken:

  “By the time you become the leader of a country, someone else makes all the decisions. You may find you can get away with virtual Presidents, virtual prime ministers, virtual anything.”
  – Bill Clinton

 • Roland

  @Alexander
  Terug komende op 4 reacties hierboven; je moet ergens beginnen. Ook maak je in mijn ogen aannames die niet noodzakelijker wijze zo zijn. In mijn ogen is globalisering niet zo geweldig en je moet ergens beginnen. De hele werled in een keer veranderen is wel erg veel hooi op de vork.

 • Roland

  @Alexander
  Alex; Ethan heeft denk ik gelijk. Je moet het veel hoger zoeken; misschien mensen waar wij nog nooit van gehoord hebben. Men vermoeid dat Bush Senior wel hoger in de boom zit, maar lange niet in de top.
  Over het devalueren: Allemaal volgens plan om de rug van boven-modaal te breken; “The middle class to joint the poor”. Herinner: Eerst chaos creëren om later je plan door te kunnen voeren.

 • Ethan

  Ik geloof denk ik niet dat die mensen echt bij de inner circle zitten. Bush Sr. denk ik nog het meeste en daarom mogelijk ook zijn zoon.

  De mensen die echt de macht hebben willen alles behalve publiek bekend zijn..

  Obama weet ook echt niet alles. Sommige speciale programma’s daar hoort de President en het Congress inhoudelijk niks van.

 • Alexander

  Even speculeren over the inner circle the elite top
  Obama
  Warren buffet
  Ben S. Bernanke
  Nout Wellink
  Larry Silverstein (WTC owner)
  Goerge Bush

  wie vult mij aan ? Ronald?

 • Alexander

  @Roland
  we zij het deels eens maar ik ben bang dat het richten tegen Europe te makkelijk is.. en Europa misschien wel een must maar anders wellicht een product is van de globalisering,,
  Ik zou er meer respect voor hebben als die man had opgeroepen naar Basil te marcheren of waar het ook al weer is dat die banksters bij elkaar komen.. Als Europa uit elkaar valt is er nog niets opgelost..
  De Euro houd het waarschijnlijk langer uit dan de dollar.. wat ik niet begrijp is dat landen hun munten willen devalueren dan is de olie straks toch helemaal niet meer betaalbaar..