24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Nieuw: 1 troy ounce puur goud GATA munten

https://www.thesilvermountain.nl/images/gata-gouden-munt.JPG

Vanaf vandaag zal het mogelijk zijn om exclusieve GATA jubileummunten te bestellen bij The Silver Mountain. De Gold Anti Trust Action Committee (GATA) is een organisatie uit Amerika die zich sterk maakt tegen de manipulatie en onderdrukking van de goudprijs.  Deze organisatie is opgericht in 1999 en bestond in 2009 dus 10 jaar. Ter ere van dit jubileum is er een gouden munt geslagen in 1 troy ounce puur goud. De eerste oplage is gelimiteerd tot slechts 500 stuks.

Deze gouden GATA munten zijn geslagen in 999,9% goud. Het goud is afkomstig van de firma Schone Edelmetaal, dit goud is dus afkomstig van een LBMA erkende goud producent.

Op de voorzijde van de gouden GATA munten is het logo weergegeven met de tekst “Gold Anti Trust Action Committee 1999-2009”. Op de achterzijde van de munt is een grafiek weergegeven waarin de goudprijs van de afgelopen 10 jaar is weergegeven.

https://www.thesilvermountain.nl/images/gata-goud-munt.JPG

U kunt deze gouden GATA munt kopen tegen vrijwel dezelfde prijs die gerekend wordt bij de verkoop van bekende gouden beleggingsmunten zoals de Krugerrand en de Maple Leaf. Deze speciale introductieprijs is geldig tot 1 december 2010, zolang de voorraad strekt.

Gouden GATA munten kopen

https://www.thesilvermountain.nl/img/gata-logo.gif

Bekijk ook