24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Nieuwe Gouden Eagles tijdelijk niet meer leverbaar

Het afgelopen jaar is de vraag naar goud enorm gestegen. Vanwege deze toenemende vraag heeft de U.S. Mint een stijging van maar liefst 455% ervaren op de verkoop van gouden munten. Ook in 2021 blijft de bovengemiddelde vraag naar goud zich voortzetten.

De toenemende vraag heeft ertoe geleidt dat de U.S. Mint distributeurs van edele metalen heeft laten weten dat de 1 troy ounce gouden American Eagle munten tijdelijk niet meer beschikbaar zullen zijn. Tot wanneer precies is vooralsnog onbekend. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de U.S. Mint niet in staat is om de gouden American Eagle munten naar vraag te leveren, slechts één week nadat ze beschikbaar zijn gesteld. Vorig jaar ervaarde de U.S. Mint ook al moeilijkheden met het leveren van munten vanwege de wereldwijde lockdown-maatregelen die golden van het COVID-19 virus.

Er wordt verwacht dat de vraag naar goud zal blijven stijgen, waardoor het belangrijker dan ooit wordt om de overstap naar goud te maken.

Bij The Silver Mountain kunt u snel, gemakkelijk en veilig goud kopen. Als u afwachtende bent geweest om de goudmarkt te betreden, dan is dit uw kans! Steeds meer mensen richten zich op goud om zich op deze manier te beschermen tegen de economische onzekerheid. Is dit voor u ook een interessante optie? Neem dan het heft in eigen handen en kies voor goud, voordat het te laat is!

Bekijk ook