24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Nieuwe munten: Emu 2019 van de Perth Mint in goud en zilver

https://www.thesilvermountain.nl/media/wysiwyg/emu-2019-munten-goud.jpg

Afgelopen maandag publiceerde de Perth Mint uit Australie het bericht dat de designs van de Emu munten 2019 bekend is. Deze munten worden in een strikt gelimiteerde oplage uitgegeven, net als vorig jaar. Van de gouden 1 troy ounce Emoe munt worden slechts 5.000 stuks geslagen en de zilveren variant van 1 troy ounce is in productie beperkt tot 30.000 stuks. Vorig jaar waren deze zilveren munten in een korte tijd compleet uitverkocht.

Op de munten staan dit keer twee emoe vogels afgebeeld met bovenaan de munt de tekst ‘Australian Emu”. Onder de beeltenis van de emoes staat de tekst “2019 1 oz 9999 gold”. Aan de achterkant van de munt is de nieuwe beeltenis gebruikt van Koningin Elizabeth II.

Bij The Silver Mountain zullen we deze 2019 Emu munten aanbieden in alle varianten. Naast bovengenoemde bullion munten is er ook een zilveren 1 troy ounce munt in proof-conditie beschikbaar. De verkoop van deze munten zal starten op vrijdag 14 juni en een overzicht van alle actuele prijzen en levertijden kunt u terugvinden op onze pagina Emu munten 2019.

Bekijk ook