24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Nieuwe website voor het online kopen van zilver en goud gelanceerd!

Het heeft even geduurd maar met gepaste trots kunnen wij mededelen dat de vernieuwde website van The Silver Mountain inmiddels online staat!

Op deze vernieuwde website maken wij het online kopen van zilver en goud eenvoudiger dan voorheen. Het is vanaf nu mogelijk om ook zilver en goud in kleinere coupures te kopen; de munten worden ook per stuk aangeboden en daarnaast worden er ook kleine goudbaren aangeboden.

Alle prijzen worden automatisch iedere vijf minuten aangepast aan de hand van de huidige zilverkoers en goudkoers. Daardoor kan het nooit meer voorkomen dat onze verkoopprijzen niet actueel zijn, wat voor zowel u als ons bij de huidige volatiele koersen erg belangrijk is.

De manier waarop bestellingen worden verwerkt is ook verbeterd. Voorheen kreeg u alleen bericht zodra de bestelling verzonden werd middels een bevestiging van UPS (indien van toepassing) en de status van uw bestelling werd niet altijd in de webshop zelf aangepast. Bij de vernieuwde site gaat dit echter heel anders: eerst plaatst u een bestelling (order) die wordt verwerkt. Zodra de betaling is ontvangen krijgt u daar de bevestiging van inclusief de factuur. Als vervolgens het pakket verzonden, bezorgd of opgehaald wordt, zal dit in uw online account ook worden aangepast. Zo heeft u altijd een compleet overzicht van uw bestellingen. Daarnaast zijn de facturen online te downloaden.

Binnenkort zullen wij het assortiment verder uitbreiden met goudbaren van 10 gram en 20 gram per stuk. Er zullen ook zilverbaren beschikbaar komen van 250 en 100 gram zilver.

Hoe waardeert u de nieuwe site van The Silver Mountain?

View Results

Loading ... Loading ...

Heeft u nog suggesties voor de vernieuwde site, geef dit dan aan ons door via rolfvanzanten@thesilvermountain.nl.

Bekijk ook