24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Nieuwe zilveren en gouden producten

nieuw-assortiment

Vandaag is ons assortiment uitgebreid met enkele nieuwe producten.

Zo leveren we nu Sunshine Mint goudbaren van 1 troy ounce. Deze goudbaren zijn afkomstig van de Sunshine Mint, de leverancier van zilver voor de United States Mint (waar de Silver Eagle munten worden geslagen). Dit zijn hele mooie goudbaren die gesealed worden geleverd.

Tevens leveren we nu 100 troy ounce zilver baren. Deze baren worden aangeboden in combinatie met de opslag in het douane entrepot van Amsterdam Safe. Door baren op deze manier aan te kopen kunt u investeren in zilver zonder dat u BTW betaalt. Al deze zilveren baren worden namelijk achter de douane, in een beveiligd depot, opgeslagen. Voorheen was het enkel mogelijk baren van 1.000 troy ounce aan te kopen, door de toevoeging van 100 troy ounce baren is deze optie nu aanzienlijk toegankelijker. Aangezien het zilver niet in Nederland wordt geïmporteerd is er geen belaste levering. U bespaart zo 21% op uw aankoopprijs.

Tot slot is het nu ook mogelijk om zilveren Combibars te kopen. De gouden Combibar is erg populair en tot op heden hebben we nooit een zilveren variant aangeboden – aangezien zilver met BTW wordt belast. Een uitzondering is echter van toepassing voor deze specifieke variant, daar het gaat om een Cook Islands zilver combibar. Op de Cook Islands is dit een wettig betaalmiddel, waardoor u geen BTW betaalt bij uw aankoop. De combibar is leverbaar in 10×10 gram. Er is ook een 100x 1 gram variant beschikbaar, maar de productiekosten zijn daar nog hoger en om die reden bieden wij alleen de 10x 10 gram variant aan.

 

Productkeuze goud en zilver

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om in goud en/of zilver te investeren? Lees dan ook onze pagina over de verschillende mogelijkheden om u goed te informeren. Klik hier voor meer informatie over de productkeuze.

 

Bekijk ook