24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Nu leverbaar: 1/2 troy ounce gouden munten 2014

Gouden muntengouden-eagle-2014

1/2 troy ounce gouden beleggingsmunten nu leverbaar bij The Silver Mountain

Wij leveren nu ook de 1/2 troy ounce gouden Maple Leaf, gouden Panda en gouden Eagle munten. Al deze munten zijn geslagen in tenminste 99,9% puur goud en het betreft munten van de huidige jaargang: 2014.

Deze munten zijn nieuw geslagen door de desbetreffende munthuizen en zodoende in perfecte conditie. 1/2 ounce munten zijn een geschikt alternatief voor klanten die niet gelijk 1 troy ounce willen kopen met de huidige goudprijs (circa 1.000 euro per troy ounce) maar in kleinere coupures in fysiek goud willen investeren.

Alle gouden munten worden verhandeld als beleggingsgoud en zodoende onder het 0% btw-tarief verhandeld. Daarbij zijn de gouden Maple Leaf, Eagle en Panda wereldwijd bekend en erkend als beleggingsmunt. Er zijn kleine prijsverschillen van toepassing tussen deze munten, voornamelijk doordat de Maple Leaf in grotere hoeveelheden wordt verhandeld dan de andere gouden munten – waardoor deze munt net iets goedkoper is.

Voor een totaaloverzicht van de gouden munten die wij kunnen aanbieden kunt u terecht in onze webshop via de volgende link:  Gouden munten

Bekijk ook