24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Nu leverbaar: zilver baren zonder btw in doaune entrepot

Vanaf heden is het mogelijk om naast de zilveren Maple Leaf munten ook zilver baren van 1.000 troy ounce aan te kopen via The Silver Mountain en op te laten slaan in het douane entrepot van Edelmetaal Beheer Nederland. The Silver Mountain is één van de exclusieve partners van dit opslagbedrijf en biedt haar klanten de mogelijkheid aan om zilver en goud op te slaan in de volledig beveiligde en verzekerde kluisruimte van Edelmetaal Beheer Nederland.

Dankzij de goede connecties met onze leveranciers zijn wij nu in staat om ook goedkoop zilver baren aan te bieden, als alternatief voor de duurdere Maple Leaf munten. Deze zilveren baren worden geproduceerd door Zwitserse producenten. Al deze zilver baren hebben de “Good Delivery” status van LBMA en zijn zonder verdere analyse verhandelbaar. De baren wegen ongeveer 1.000 troy ounce per stuk en zijn geslagen in .999 puur zilver.

Wij kunnen deze baren aanbieden tegen de volgende introductieprijs:

Zilver spotkoers + 2 %

1000 troy ounce zilverbaar btw vrij zilver

1.000 troy ounce zilverbaar

Dit zeer gunstige tarief is mogelijk doordat we grootschalig hebben ingekocht. Over ongeveer een maand zullen alle zilver baren arriveren in het douane entrepot op Luchthaven Schiphol. De bovenstaande aanbieding is zowel mogelijk indien u ervoor kiest de baren op te laten slaan in dit douane entrepot van Amsterdam Safe, als bij gewone levering. Bij gewone levering dient er echter 19% btw te worden afgerekend. De bijhorende opslagkosten in het douane entrepot bedragen 1,25% op jaarbasis. Dit percentage wordt per kwartaal vastgesteld en hierbij wordt gekeken naar de vervangingswaarde, dus de zilverprijs op dat moment. Op die manier is de aanwezige voorraad volledig verzekerd.

Het grote voordeel van het laten opslaan van zilver in dit entrepot is dat u de 19% btw die anders bij aanschaf moet worden afgerekend bespaart. Zolang het zilver in dit depot aanwezig is dient er namelijk geen btw te worden afgedragen. De baren liggen tevens in de volledig beveiligde kluisruimte van Edelmetaal Beheer Nederland opgeslagen. Er is een samenwerking met Loomis International. De grootste opslagfaciliteit voor edelmetaal in Europa is die van Loomis International in Zürich, Zwitserland. In deze streng beveiligde opslag houden veel banken, waaronder Credit Suisse, een voorraad goud aan. Uw zilver ligt dus veilig!

Het verschil met SLV’s en andere beleggingsproducten is dat de zilver baren in dit geval altijd fysiek opvraagbaar zijn. Mocht u ooit voor fysieke uitlevering willen opteren dan dient u dit aan te geven bij Edelmetaal Beheer Nederland en 24 uur later kunt u de baren komen ophalen of laten versturen. Uiteraard is het ook mogelijk de baren binnen het douanen entrepot te verhandelen aan een derde partij of terug te verkopen aan The Silver Mountain.

Wij garanderen de zilver baren altijd terug te kopen tegen 98% van de zilverprijs.

Voor meer informatie over Edelmetaal Beheer Nederland, neem contact op via info@edelmetaalbeheer.nl. Naast de opslag van btw vrij zilver is het ook mogelijk om uw reeds aangekochte zilver en goud op te laten slaan bij dit in edelmetaal gespecialiseerde bedrijf.

Bekijk ook