24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Opslag van goud en zilver vanaf heden mogelijk bij The Silver Mountain

Met gepaste trots introduceren wij de mogelijkheid om uw edelmetaal op te slaan bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). Middels de lancering van dit nieuwe merk breiden wij onze mogelijkheden verder uit; zo kunt u uw aankopen bij The Silver Mountain rechtstreeks laten afleveren bij de streng beveiligde kluisruimtes van EBN waar uw goud en zilver veilig, verzekerd en gealloceerd wordt opgeslagen. Ook is het vanaf heden mogelijk om btw-vrij zilver aan te kopen in de vorm van zilverbaren die in een douane entrepot worden opgeslagen in Zurich, Zwitserland.

Met de lancering breiden we de mogelijkheden verder uit om onze klanten optimaal van dienst te zijn en aan de behoefte te voldoen om zilver en goud op een veilige en professionele manier op te slaan. Daarbij rekenen we ook nog eens de scherpste prijs in Nederland.

Edelmetaal Beheer Nederland is een exclusieve partner van The Silver Mountain. Deze duurzame alliantie onderstreept onze soliditeit en optimale dienstverlening. Zo kunnen bestellingen geplaatst bij The Silver Mountain direct bij Edelmetaal Beheer Nederland gealloceerd worden opgeslagen.

Edelmetaal Beheer Nederland beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten (AFM).

Met ronduit concurrerende tarieven bent u bij ons aantoonbaar goedkoper uit dan bij andere Nederlandse aanbieders. Zo rekenen wij voor btw-vrije opslag van zilver in Zürich slechts 0,9%. De kosten voor de verzekering zijn daarnaast 21% lager dan wanneer u zilver laat opslaan in een douane-entrepot in Nederland. Ook bent u bij onze beide opslaglocaties gevrijwaard van aanvullende kosten als in- en uitslagkosten, transactiekosten en uitleverkosten.

Edelmetaal Beheer Nederland verzorgt de opslag van goud, zilver en ander edelmetaal (alle in de vorm van munten of baren) vanaf 5.000 euro. Het bewaarloon brengen wij u ieder kwartaal in rekening. Deze opslagkosten worden berekend op basis van de gemiddelde (vervangings-)waarde van het betreffende edelmetaal. Uniek hierbij is ook de mogelijkheid om btw-vrij zilver te kopen.

Tarieven Edelmetaal Beheer Nederland
Opslag van goud: 0,65%
Opslag van zilver: 0,90%

Genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw en worden berekend over de vervangingswaarde van uw edelmetaal.

Wilt u meer informatie over de opslag van edelmetaal? Bekijk dan ook de nieuwe website van Edelmetaal Beheer Nederland.

 

 

Bekijk ook