24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Over doktoren, wapengekletter en een kerstwens

Nu de rente op staatsleningen definitief is gaan stijgen in Amerika (en daarmee de staatsleningen doen dalen in waarde) wordt ook de laatste vestingsmuur van het Bankster-kartel omver gehaald.

Fundamenteel staat nu niets meer een financial meltdown in de weg. Hoe dit proces precies zal verlopen en met welke snelheid staat nog in de boeken, maar het westers financieel systeem kan nu officieel terminaal ziek worden verklaard.

Hoewel de uitslag dus vaststaat, doet de dokter er alles aan om de patiënt zo lang mogelijk in het ongewisse te laten. Stel je voor dat de patiënt, terwijl hij nog enigszins bij krachten is, er achter komt dat de poeders en pillen die hem in deze toestand gebracht hebben en geen ander doel hadden om de beurs van de dokter te spekken? Nee, dan liever extra pillen en poeders in stelling gebracht, met de belofte dat deze wèl werken. Mocht dan uiteindelijk bij de patiënt de waarheid over zijn behandeling boven komen, is hij zo verzwakt dat hij volkomen machteloos zal zijn. Toch verloopt niet alles naar de wens van de doktoren, want op een aantal plekken in Europa is sprake van demonstraties en relletjes.

Uiteraard weet de dokter als geen ander hoe een en ander gaat aflopen. Het is daarom geen wonder dat vorige week bekend werd dat JP Morgan 90 % van de kopermarkt in zijn bezit heeft gekregen. Naar nu blijkt, zijn ook de markten voor aluminium, zink en nikkel al voor meer dan de helft in handen van eén grote partij gekomen. Uiteraard mag dit niet, maar de Amerikaans en Engelse toezichthouders doen graag een oogje dicht voor gratis spuitjes en het genoegen om onder werktijd naar vieze plaatjes te kunnen kijken.

Door de markten voor de commodoties zo naar zich toe te trekken, verwacht men zich in te dekken tegen de komende meltdown. Immers, commodities zijn een tastbaar bezit en hun zullen hun waarde min of meer behouden.

Helaas is het de doktoren niet gelukt om de goud- en zilvermarkt definitief in handen te krijgen. Zoals u weet maken deze edelmetalen elk financieel zieke patiënt weer beter en zijn daarom de aartsvijanden van het doktersgilde. De dames en heren zijn druk geweest om papieren aflaten van goud en zilver aan hun patiënten te slijten, met de belofte dat dit zal helpen in het genezingsproces.

Natuurlijk weet u dat je van een papiertje niet beter wordt, maar daar komt de patiënt pas echt achter als het definitief te laat is. En mocht de familie van de patiënt bij de praktijk aankloppen voor het echte spul, kent de geneesheer vaak nog wel een trucje om de levering uit te stellen.

Uiteraard heeft de dokter privé een flinke lading goud en zilver aangekocht, hij weet immers als geen ander dat slechte medicatie resulteert in een voortijdig einde.

——————————————————————————————————

Binnenkort wordt verwacht dat Wikileaks met onthullende informatie komt over eén de grote Amerikaanse banken. Aangenomen wordt dat de gelukkige de Bank of America is. In dit verband is het grappig dat juist deze bank afgelopen vrijdag heeft laten weten geen betalingen meer te willen verzorgen voor Wikileaks.

——————————————————————————————————

Met het verergeren van de economische situatie in de wereld worden de gevechten op de achtergrond, grotendeels verborgen gehouden voor de bevolking, steeds heftiger. Een paar voorbeelden hiervan:

  • Om de druk op de dollar te verminderen worden steeds meer Europese landen gedowngraded door de Amerikaanse rating agency’s, waardoor de euro onder druk komt te staan (en dientengevolge de dollar nog even stand houdt)
  • Binnen Amerika is een strijd gaande tussen de staten en de federale overheid. De staten die grotendeels failliet zijn, en de Federale overheid die onder sterke invloed staat van de grootbanken. De druk is groot op de staten om hun soevereiniteit in te leveren en onder grotere federale invloed te komen.
  • Binnen Europa is een strijd gaande tussen enerzijds de ECB en Brussel, en anderzijds landen als Duitsland en Nederland, die niet mee het moeras in willen worden gezogen. Naar de buitenwereld toe worden, net als als bij recente Europese top fraaie slotverklaringen afgelegd, maar de signalen van heftige belangentegenstellingen worden steeds luider.
  • De niet-Westerse machten zijn als een dolle edelmetalen, grondstoffen en faciliteiten als havens aan het opkopen. Enerzijds is dit om zich in te dekken tegen de teloorgang van de valuta, maar anderzijds mogelijk ook uit wraak. Wraak bijvoorbeeld op de FED en BIS, die een overboeking van 700 miljard van China naar een Amerikaanse bank in eigen zak hebben gestoken.

En als u dacht dat het nog wel meeviel, wat dacht u hiervan: er zijn sterke aanwijzingen dat samen met het TARP fonds in 2008 van ik meen iets van 700 miljard in het geheim 12,3 triljard (= 12300 miljard) dollar naar alle grote spelers ter wereld is gesluisd. En wie dacht u dat de rekening gaat betalen? Zie deze link.

Ik wens u allen goede Kerstdagen toe. Dat het financiële wapengekletter niet mag ontaarden in echt wapengekletter.

https://www.thesilvermountain.nl/img/kerst-baby.jpg

Bekijk ook