24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Pamp Suisse goudbaren

Bij The Silver Mountain zijn nu goudbaren van het bekende merk Pamp Suisse te koop. The Silver Mountain is een van de enige verkopers van dit merk. Het staat bekend om toonaangevend edelmetaal van uitstekende kwaliteit. Pamp Suisse verwerkt goud, maar daarnaast ook zilver en platina. Door hun hoge goudraffinagecapaciteiten staat het merk naar hun uitstekende kwaliteit ook bekend om flexibiliteit en snelle doorlooptijden. De goudbaren van Pamp Suisse bestaan uit puur goud (99,99%), zijn geproduceerd met behulp van de beste technologieën en staan uiteraard op de Good Delivery List van de LBMA. 

LBMA

De Good Delivery List van de London Bullion Market Association (LBMA) verzekert u ervan dat de goudbaar van uitstekende kwaliteit is en dat u een goed en betrouwbaar product koopt. De baar voldoet namelijk aan de strenge eisen van de LBMA. De lijst van de LBMA is wereldwijd erkend, waardoor het makkelijker is om de goudbaar eventueel in de toekomst te verhandelen. 

Beste keus in Nederland

Pamp Suisse is officieel gevestigd in Zwitserland, maar heeft meerdere kantoren over de wereld. Dankzij deze verdeling is Pamp Suisse toegankelijker voor investeerders. Het is echter zo dat Pamp Suisse in Nederland niet veel voorkomt en lastiger te verkrijgen is. 

De Pamp Suisse Cast Bars zijn, nogmaals, van uitstekende kwaliteit. Deze goudbaren zijn in Nederland enkel bij The Silver Mountain te koop. Op de goudbaren is Vrouwe Fortuna te zien. Ze is samen met de hoorn des overvloeds afgebeeld. Deze hoorn stamt, net zoals Vrouwe Fortuna, uit de Griekse mythologie en staat symbool voor welvaart en geluk. 

De Pamp Suisse goudbaren zijn nu te koop bij The Silver Mountain. Het kopen van uw goud gebeurt veilig bij The Silver Mountain, wat gerepresenteerd wordt door de verschillende keurmerken die wij mogen dragen. 

Mocht u nog meer informatie willen over de Pamp Suisse goudbaren, dan kunt u altijd meer informatie op de website vinden of één van onze specialisten raadplegen. 

Bekijk ook