24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Royal Mint introduceert Lunar 2020 munt: het jaar van de rat

Vanaf heden beschikbaar bij The Silver Mountain: de nieuwste zilveren Lunar munten van de Royal Mint. Het gaat hier om de versie van 2020 en dat is het jaar van de rat. Deze zilveren munten zijn beschikbaar vanaf medio oktober en zijn nieuw geslagen door het Engelse munthuis waar ook de Britannia en Queens Beasts munten worden geslagen.

Het ontwerp van de Lunar series kenmerkt zich door de verschillende dieren die hier worden afgebeeld. Zo was 2019 het jaar van de zwijn, voor 2020 is het de beurt aan de rat. Dit is conform de Chinese jaartelling die als basis geldt voor de Lunar serie. Bij de munten van de Royal Mint wordt een iets andere insteek gebruikt dan bij de Perth Mint en wordt ook een geheel eigen design gebruikt.

De Lunar munten zijn beschikbaar in de oorspronkelijke tubes en worden verpakt per 20 stuks. U kunt er tevens voor kiezen om de munten per stuk af te nemen, waarbij iedere munt in een beschermende capsule wordt geleverd.

Voor een overzicht van de actuele levertijd en prijsstelling kunt u terecht op onze website. De munten worden geleverd vanaf oktober.

Bekijk hier de 1 troy ounce zilveren munt Lunar UK 2020.

Bekijk ook