24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Seminar 9 mei met Golden Crosses

The Silver Mountain organiseert op 9 mei een seminar in samenwerking met Golden Crosses.

Deze presentatie zal worden gehouden in Oosterhout bij Landgoed Bergvliet. Toegangskaartjes zijn gratis verkrijgbaar bij The Silver Mountain en u dient vooraf uw plek te reserveren.

Datum: donderdag 9 mei 2019 vanaf 19.00 uur.
Locatie: Landgoed Bergvliet, Het Koetshuis, Salesdreef 2, 4904 SW Oosterhout Nb [ google maps ]
Organisator: The Silver Mountain en Golden Crosses

Ons seminar “geld (r)evolutie en de heropleving van goud” wordt op 9 mei 2019 gegeven. Dit keer hebben we voor een locatie in Oosterhout gekozen zodat onze Belgische klanten en geïnteresseerden er ook bij aanwezig kunnen zijn. In het seminar staan we stil bij het financiële systeem en dan met name de rol van goud en andere edele metalen in dit systeem. Aan het eind van het seminar is er de mogelijkheid om in te gaan op het beleggen in (fysiek) edelmetaal en de rol die fysiek goud kan vervullen als bescherming van vermogen en koopkracht.

Het seminar start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Natijd is het mogelijk om vragen te stellen of ons persoonlijk te spreken over het beleggen in edelmetaal. Opgeven is mogelijk per email of door telefonisch contact op te nemen. U kunt ons bereiken via info@thesilvermountain.nl of telefonisch op 035 20 313 80.

Over Golden Crosses

Met meer dan 20 jaar beleggingservaring kennen wij de zwakheden van het huidige beleggingssysteem. De meeste beleggers beleggen conform vaste risicoprofielen die sterk op elkaar lijken en waarbij dezelfde soort producten worden gebruikt. Er is een beleggingswereld ontstaan die zich als een kudde voortbeweegt. In goede tijden gezamenlijk naar boven, in slechte tijden met z’n allen naar beneden. Golden Crosses heeft een eigen visie en doet niet mee aan kuddegedrag.

Over The Silver Mountain

The Silver Mountain is opgericht in 2008, met als doel om het aankopen van fysiek zilver en goud op een toegankelijke, veilige en transparante manier mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van zilveren en gouden baren en munten via onze website waar de prijzen iedere minuut automatisch worden aangepast. Wij hanteren altijd een scherpe, marktconforme prijs.

Onze visie

In het huidige monetaire systeem wordt al het geld als krediet door banken gecreëerd. Met het uitbreken van de kredietcrisis is de wereldwijde schuldenlast extreem opgelopen wat leidt tot vermindering van de koopkracht.

De oplossing voor dit probleem is om ervoor te zorgen dat u over geld komt te beschikken dat niet als schuld is gecreëerd. Dit geld bestaat als zodanig al meer dan 5000 jaar en dit geld heet: goud en zilver.

 

 

Voor een compleet overzicht van de seminars kunt u terecht op onze pagina Agenda.
Geen tijd om het seminar bij te wonen, of is het voor u te ver weg? Bezoek dan één van onze informatieavonden in Baarn.

Bekijk ook