24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

The Silver Mountain vanaf heden ook op zaterdag geopend

Wegens de veelvuldig voorkomende vraag van onze klanten naar mogelijkheden om ook op zaterdag langs te komen voor orienterende gesprekken of om transacties af te wikkelen zijn wij vanaf heden ook op zaterdag geopend. Net als op werkdagen zijn we uitsluitend te bezoeken op afspraak. Op de zaterdag zijn we vanaf heden geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Ook klanten die edelmetaal aan ons willen verkopen, via Inkoop Edelmetaal, kunnen vanaf heden op de zaterdag terecht. Betalingen geschieden per bank, of in overleg in contanten. Heeft u een grotere verzameling met diverse munten waarvan u zelf de waarde niet goed weet dan is dat ook mogelijk om zaterdag te laten taxeren en vrijblijvend een voorstel te ontvangen met een overzicht van de waarde per munt.

Het maken van afspraken gebeurt op dezelfde manier als voorheen, dus zodra uw bestelling klaarstaat om opgehaald te worden nemen we contact met u op om een afspraak te maken en als u uiterlijk op de donderdag aangeeft dat u op zaterdag wilt langskomen dan zorgen we ervoor dat uw bestelling op dat moment op kantoor klaar staat.

Wegens veiligheidsredenen houden wij geen voorraden aan op ons kantooradres. U dient dus vooraf aan te geven als u langs wilt komen. Verder werken we met een bezoekersregister en dient u zich te legitimeren zodra u langs komt op kantoor. Voor uw en onze veiligheid wordt er gebruik gemaakt van cameratoezicht.

The Silver Mountain is gevestigd aan de Faas Eliaslaan 13, 3742 AR Baarn.
Voor het maken van een afspraak of verdere inlichtingen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 035 20 313 80.

Bekijk ook