24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

The Silver Mountain verhuist per 1 augustus naar Faas Eliaslaan 13, Baarn

Per 1 augustus 2018 gaat The Silver Mountain verhuizen. We blijven wel in Baarn maar we verhuizen van de Wilhelminalaan 3 naar de Faas Eliaslaan 13. Van Villa Parkwijk naar Villa Elias.

In ons nieuwe kantoorpand beschikken we over meerdere ruimtes waar we transacties kunnen afronden en bij onze ontvangstruimte heeft u de mogelijkheid om uw auto voor te rijden. Net als ons oude adres betreft het een stijlvolle en karakteristieke kantoorvilla, gebouwd rond 1900 en centraal en goed bereikbaar gelegen.

Voor klanten die bestellingen nog op dienen te halen in de maand augustus is het voorlopig ook mogelijk om dit te doen aan de Wilhelminalaan 3 te Baarn. We hebben in de maand augustus dus nog even twee kantoorpanden ter beschikking, vanaf 1 september kunt u ons uitsluitend bezoeken aan de Faas Eliaslaan 13 te Baarn.

Het oude kantoorpand zal door de eigenaren waarschijnlijk omgebouwd worden zodat hier appartementen gerealiseerd kunnen worden voor particuliere verhuur. De verbouwingen gaan begin 2019 van start naar verwachting.

Aan de ene kant waren we graag gebleven in ons huidige kantoorpand en we krijgen ook dagelijks positieve reacties op deze locatie, aan de andere kant is ons nieuwe kantoor minstens zo mooi en hebben we daar meer ruimte tot onze beschikking om u van dienst te zijn.

Bij het plaatsen van bestellingen en/of het maken van afspraken zal aangegeven worden op welke locatie u terecht kunt. Deze maand wordt alles opgeleverd en ingericht aan de Faas Eliaslaan 13 en vanaf augustus zien we u daar graag terug.

Bekijk ook