Kenniscentrum The Silver Mountain

Lees hier onze columns over de financiële wereld, nieuwsberichten en tips bij het kopen van goud en zilver.

navbar-banner

Tijdelijke aanbieding: goudbaren vanaf 1% boven goudprijs

26-01-2012 Rolf van Zanten

Wij hebben recentelijk een grote partij goudbaren ingekocht en zijn daardoor tijdelijk in staat tegen extra scherpe prijzen goud te leveren. Tot eind januari zijn de goudbaren vanaf 100 gram leverbaar tegen een gereduceerd tarief. Onderstaande prijsstelling is van toepassing zolang de voorraad strekt, het betreft in alle gevallen nieuw gegoten gouden baren van Umicore. Alle prijzen zijn inclusief baarkosten.

Aanbiedingsprijzen:

100 gram goud baar: Goudprijs + 1.6%
250 gram goud baar: Goudprijs + 1.4%
500 gram goud baar: Goudprijs + 1.2%
1.000 gram goud baar: Goudprijs + 1.0%

Voor meer informatie over onze goudbaren en huidige prijzen kunt u terecht in onze webshop.

 • ramona

  @Andreas:

  Alles went! ;) (pak anders(tijdelijk!) ff wat vitamine D3 en/of B12,daar knapt eenieder zowieso van op!) :)

 • ramona

  @RCPL:

  Ben niet zo thuis in het opbouwen van een site! ;)

 • Andreas

  Ramona
  Je hebt helemaal gelijk, maar toch moet je er aan wennen. Ik heb toch een knauw gekregen van dat faillesement. Daar waar je eerst grote orders uitrekende wordt je daarna niet meer geschikt geacht om de lulligste dingen uit te rekenen. Daar moet je even mee leren leven.
  Maar zoals ik al zei. Ik heb nu een voorsprong. Ik ben benieuwd hoe mensen die nu het 1 maand wat beter gaat en denken dat het allemaal wel mee gaat vallen, straks gaan wennen aan 1 doffe ellende. We shall see.

 • ramona

  @Andreas:

  Als je hierdoor minder welkom bent/gezien bent bij bepaalde(kennissen/vrienden!) weet je toch gelijk wat je aan ze hebt!? ;) (&waarom zou je(willen!) omgaan met dat soort bekrompen mensen,uiteindelijk het enige wat geldt is je gezondheid maar dat hebben de meeste mensen te laat door!) ;)

  Is harde les ok,heb in het begin ook wel eens last gehad van het loslaten zal maar zeggen,maar neem van mij aan dat als je je daar niet druk om maakt(en waarom zou je doen ,doen ze dat ook om jou!?) wordt het steeds gemakkelijker(maak je tuurlijk vaker mee in het leven en zeker in mindere tijden,zou dat spreekwoord dan toch kloppen!?) ;) en werkt het zelfs bevrijdend! :)

 • Pars

  Ik heb ook eea meegemaakt met faillisementen Andre. Ik niet persoonlijk getroffen maar vrienden wel en leer er graag van.
  Al waardeerd de BV NL je niet, anderen waarderen je dubbel!

 • Andreas

  Seppel en Pars
  Dank je wel. Dat doet mij goed. Zoals jullie uit mijn postings weten blijf ik optimistisch en positief. Soms ben ik positief maar voel mij heel anders. Maar wat koop ik ervoor om dat te laten blijken. Ik ben blij dat ik middels dit blog weer onder de mensen kom. Eenmaal failliet ben je toch minder welkom en minder gezien. Maar het positieve daarvan is dat ik het vele op voor ben. Ik ben benieuwd hoe vele anderen daar straks mee om gaan.

 • seppel

  Awel Andreas, van mij krijg je ook zo’n groen duimpje !!! Jij verdient dat.

 • Pars

  @Andreas
  Andre, respect voor jou. Je weet van de wereld, kent je land, hebt ondernomen in je omgeving. Diep respect om dat eveneens te willen delen zoals ik hier terug las.
  Duimpjes? Hadden we op de kleuterklas via plakkertjes in ons diploma… trek het je niet persoonlijk aan, is het niet waard.
  Vr. groet, Pars

 • Andreas

  John
  Ik zie dat je ook een rood duimpje hebt. Ik heb daar maar 1 antwoord op. CHAGRIJNIGE AZIJNPISSER.

 • Andreas

  John
  GEWELDIG. Je hebt mij weer laten lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
  En dat zouden meer mensen moeten beseffen. Lachen voorkomt ook rimpels en een uitgezakt gezicht. Dat heeft wetenschappelijk onderzoek bewezen. Och, als mensen toch wat meer zouden lachen. Wat een verbetering zou dat zijn. Temp zei dat ik uit een andere tijd kwam en zei respect voor mij te hebben. Dat heeft mij enorm goed gedaan. Ik heb op dit moment nu eenmaal niet de makkelijkste tijd van mijn leven. Maar ik ben echt gelukkig en tevreden als ik iemand aan het lachen kan maken. Ik heb nooit veel om geld gegeven. Ik heb GELEEFD. Een lachend gezicht is voor mij onbetaalbaar. Mijn vrouw en ik hebben natuurlijk ook onze mindere tijden gekend. En ik heb wel eens gevraagd.: waarom blijf je in Godsnaam bij mij. Ik weet werkelijk alles te verknallen. Antwoord: ik kan zo geweldig met je lachen.

 • john

  @ Andreas
  Heb vroeger ong. hetzelfde meegemaakt..
  Moest vroeger de Zaterdagkrant gaan halen van mijn moeder bij het plaatselijke tankstation.
  Daar aangekomen moest ik 3 gulden betalen voor die Telegraaf..
  Toen ik thuis kwam zij mijn moeder dat ik veel te veel had betaald,. want rechtsboven in de hoek stond toch duidelijk dat deze 1 Gulden kostte..
  Ik moest terug,. en zij tegen de pompbediende dat ik teveel had betaald !, kiijk maar rechtsboven in de hoek ; 1 Gulden !!!
  Hij keek erna en zei toen ….
  Jongen,.. Je moet niet alles geloven wat er in de krant staat !!

 • WijRos

  @Turbo Wally
  Beste TW, je kunt beter uranium kopen dat bij Denisson staat. Het aandeel heet: Uranium Participation Corp. ticker: TSE: U

 • Turbo Wally

  @
  Ritter

  Weet jij soms nog een paar goei uranium mijntjes

 • Andreas

  Seppel
  Die duimpjes zijn het probleem niet. Maar we maken wel vaker mee dat er niet goed gelezen wordt. Of dat dingen verkeerd geinterpreteerd worden. Dit was ook weer een voorbeeld dat iemand las wat hij/zij wilde lezen.

  Mijn moeder had dat jaren geleden ook. Die zat de krant te lezen en zei tegen mijn vader. Krijg nou wat, moet je horen. ,,BEJAARDE VROUW BEVALT VAN VIERLING,,. Mijn vader pakte de krant en schoot bulderend in de lach. Want wat stond daar nou?? BEJAARDE VROUW VALT VAN VLIERING.

  Dat heeft iets met hersens te maken of zo. Spychologen kunnen dat vast uitleggen. :)

 • Seppel

  Die duimpjes afschaffen zou al heel wat ongenoegen wegnemen……….

 • Andreas

  Jullie
  Heb je mijn mopje wel goed gelezen. Waar staat dat rusland een oorlog zou beginnen?
  Eerst goed lezen alvorens te blaffen.

  Rusland en China worden nooit meer in internationale oorlogen betrokken. De wereld houdt op dit moment de adem in over de reactie van beide landen indien israel of Amerika een aanval opent op Iran. Beide landen zijn de defensie uitgaven enorm aan het opschroeven. China is een offensief leger aan het opbouwen, China bouwt momenteel 4 grote vliegdekschepen. Voor verdediging van eigen grondgebied zijn die niet nodig. Die schepen gebruik je om elders in de wereld oorlog te voeren.

  Georgie een uitschieter. Dat noem ik geen meten met twee maten maar meten met een zeer rekbaar elastiek, dat past altijd. Ik kan mij zo voorstellen dat men het in Georgie nou niet bepaald als uitschietertje ervaren heeft. Misschien wonen daar wel mensen die nou niet bepaald staan te juichen als hun huis kapot geschoten wordt en familieleden doodgeschoten worden.
  Als je dat bagataliseert zegt dat wel iets over je objectiviteit. Maar gezien de groene duimpjes op jouw reactie die kant noch wal raakte ben je niet de enige die de zaken bekijkt met een achterstevoren gehouden verrekijker. En dan zie het niet zo goed, dat weet een ieder.

  Het was gewoon een mop. Niets meer en niets minder.
  MVG
  Andreas

 • WijRos

  Beste Ramona, de rode duimpjes zijn niet van mij.
  Maar ik begrijp uw antwoorden niet.
  Ik stelde mijn vraag, omdat u als u het zelf ervaren zou hebben, zou weten dat bio teelten zonder kunstmest en bestrijdingmiddelen een onzinnige gedachtengang van mensen is die geen ervaring hebben met dit werk. Ik zie somszelfs mensen uit Wageningen, vaak ambtenaren, beweren dat bio-teelten de wereld zouden verbeteren.
  Bioteelten willen alleen op plaatsen waar veel vervuiling in de lucht zit om voldoende bemesting te krijgen. Dus bioteelten willen alleen al niet vanwege het tekort aan voedingsstoffen op de lange duur. Er zijn voor elke plant diverse schimmels, bacteriën en insecten die de planten belagen omdat we altijd over monculturen spreken bij een economische land- of tuinbouw.
  De meeste bio bestrijdingsmethoden die ik ken zijn gevaarlijker dan de huidige synthetische bestrijdingsmiddelen.
  Vandaar dat normaal geteelde groente, fruit en zuivelproducten, die beter gecontroleerd worden, vaak minder schadelijke bestandelen bevatten dan bio producten.

 • RCPL

  @ramona

  @ Wil:
  “Soms kom je wat tegen wat je gewoon even wilt delen omdat het te belachelijk voor woorden lijkt/klinkt! ”

  Misschien een idee;
  Zou je niet liever een eigen blog willen beginnen met allerlei linkjes over mysterieuze gevaren, bedreigingen, etc.?

  Dan hoeven mensen die vooral geïnteresseerd zijn in zaken omtrent goud en zilver niet zo lang naar beneden te scrollen, voordat ze weer een nuttige post kunnen lezen.

  En degenen die wel geboeid zijn door jouw materie, kunnen een aparte window openen met daarop jouw blog.