Kenniscentrum The Silver Mountain

Lees hier onze columns over de financiële wereld, nieuwsberichten en tips bij het kopen van goud en zilver.

navbar-banner

Vacature bij The Silver Mountain voor Sales Manager

16-12-2012 Rolf van Zanten

VACATURE  Precious metals trader & Account manager AmsterdamGold / The Silver Mountain

 

Heb jij altijd alles willen weten over de edelmetaalmarkt? In het opleidingstraject voor Precious metals trader bij AmsterdamGold (handelend onder de handelsnamen Amsterdamgold.com en The Silver Mountain), leer je alles over de handel in fysiek edelmetaal. Je staat onze klanten te woord, onderhoudt contact met grote klanten en voert telefonische orders in. Ben jij zeer klantgericht en heb je affiniteit met de edelmetaalmarkt en de financiële wereld? Dan past deze functie bij jou.

Bekijk hier de complete vacature

 • WijRos

  @Gerard
  re. 14 duimpjes omlaag voor mijn stukje nr 20! Dat is weer een tijdje geleden, zoveel.

  Gerard, vergeet die duimpjes want er zijn lieden die het fijn vinden om daar mee te knoeien.

  Nederlanders is echt niet anders dan Duitsers in 1930 of Egyptenaren in 2012 het duurt alleen nog wel even voor men dat in de gaten heeft.

 • WijRos

  @Gerard

  re, Iran

  Beste Gerard, onze bondgenoot Saudi is een veel strengere sharia staat dan Iran. Ik ben 3 weken in Iran geweest een jaar of 15 geleden en ik denk dat veruit de meerderheid (vooral op het platteland) achter het huidige bewind staat. Het zijn alleen de grote steden waar ouderen en jongeren misschien wel anders willen maar zeker niet willen leven zoals Amerikanen denken dat vrijheid er uit moet zien. De VS is op dit moment en even erge politiestaat als Iran. Alleen Iran komt in het nieuws met uitspattingen en in de VS vind men de gebruikelijke moordpartijen en het agressieve politie en leger gedrag heel normaal.

  Ik denk dat de opstand van 2009 sterk overdreven wordt door de westerse media. Het is te vergelijken met de opstanden zoals we dat nu in Griekenland en Spanje zien en misschien zelfs veel minder massaal dan in de Europese landen. Je ziet nu ook dat in Egypte de meerderheid heel anders denkt dan dat westerse idioten/deskundigen voorspelden. Ik denk dat Egypte op eenzelfde manier geregeerd gaat worden als Iran en daar is niets fout aan want dat is democratie. Het is natuurlijk heel anders gegaan dan dat Westerse idioten zich voorgesteld hadden. Men vergeet steeds weer dat ook Hitler democratisch gekozen werd in een land met in doorsnee normale westerse mensen.

  De media meet zoals gebruikelijk met verschillende maten.

 • Gerard

  @Ethan
  Iran kent een strenge islamitische staat inclusief sharia sinds de bloedige burgeroorlog begin 70 er jaren die Khomeini aan de macht bracht. Daarvoor was het een westers land. Na 40 jaar onderdrukking wil de bevolking dit niet meer. De volksopstanden van 2009 hebben dit niet kunnen veranderen. Maar de dreiging van de eigen bevolking kan de autoritaire politiestaat ten val brengen. Het is te hopen.
  Geheel anders ligt het met Noord Afrika en de buurlanden van Israel. Ik ben bang dat hier het grootste gevaar vandaan zal komen.

 • Gerard

  14 duimpjes omlaag voor mijn stukje nr 20! Dat is weer een tijdje geleden, zoveel.
  Was te verwachten. Maar ik zie helaas geen tegenargumenten hiervoor.
  De fraude, leugens en bedrog bij de overheid vliegen letterlijk de pan uit, en het volk blijft grenseloos vertrouwen houden in die kliek.
  Ben erg beniewd hoe dat eind 2013 zal zijn.

 • WijRos

  @Ethan

  Beste Ethan, tot nu toe is er maar één vredelievend land geweest dat met atoombommen gegooid heeft en nog steeds dreigt dat opnieuw te zullen doen. Verder hoor ik Israël om de haverklap oorlogszuchtige taal uitkramen hetgeen wel tot reacties in de omgeving moet leiden. Als Iran echter reageert op deze dreigende taal van onze bondgenoten dan zijn zij (Iran) natuurlijk wel de oorzaak als het escaleert. De media brengt dat wel zodanig dat bijna 100% van de vredelievende westerse wereld dat geloofd. De westerse pers is compleet in de greep van de overheden en van de grote bedrijven dus daar hoeven niets objectiefs meer van te verwachten. Gelukkig hebben we RT Today om wat evenwicht in het geheel te brengen. Het schijnt dat RT.com het meest geraadpleegde on-line nieuwsstation is in de VS !
  Wij hebben hier in Zuid Amerika Telesur een Venezolaanse nieuwszender die kwalitatief goed nieuws brengt over de wereld met uitzondering van Venezuela en zijn buurlanden.
  Beide zenders zijn in elk geval aanmerkelijk beter dan CNN dat een typisch navelstarende organisatie is en om de 10 minuten uitlegt waarom zij het beste van de wereld zijn.

 • Ethan

  (Nb. Geen fan van Iraanse leiders, maar vergeet niet dat de bevolking voor een zeer groot deel pro-Westers en vrijheid is, 60-90% is jonger dan 30… Dus laten we de bevolking niet gelijk stellen aan zn leiders!)

 • Ethan

  Grappig dat het wel een probleem is dat Iran, een land wat voor zo ver ik weet in zijn historie nooit een oorlog gestart is, een kernwapen zou mrijgen…maar zie je “ze” net zo hard dreigen en actie ondernemen tegen Noord-Korea? Nee, want N-k is geen “energy super state”.

  En wat dachten jullie van het Islamtische Pakistan dat net als buurland India al kermwapens heeft.. En Pakistan heeft al eens zo nu en dan een schermutseling.. En schimmige connecties tussen inlichtingendiensten en groepen zoal Al Qaeda en met 9/11. Maar nee, dat is nooit zo’n breed uitgemeten probleem als Iran dat naast veel natuurlijke hulpbronnen heeft, ook nog eens af wil van het handelen in Dollars. (zie Irak, Libie, Syrie)

 • temp242
 • Gerard

  @WijRos
  Dit is veroorzaakt door het massieve ambtenaren apparaat vooral bezet met PvdA, CDA en VVDers.

  Dat is een misverstand. De oververtegewoordiging is toch echt wel de PvdA. Ook CDA zie je nogal eens terug, maar al stukken minder. Er zijn gesloten bolwerken waar je niet tussen komt. Zo werd jaren terug de nieuwslezer RTL er bij de NOS uit getrapt omdat hij CDAer was, en dus niet links genoeg. Dat wordt daar niet getolereerd. Ben zijn naam even kwijt, maar hij heet Jan. Hij heeft daar heel openlijk over gesproken in Elsevier en Telegraaf.
  Slechts een voorbeeld. Maar er zijn er velen. Het zijn de gesloten kringen waar geen kiesgedrag aan te pas komt. Het zijn vooral de ministeries waar het hele bestuur niets met verkiezingen van doen heeft. Alleen een minister komt via de stembus in een ministerie. Maar die heeft heel wat minder invloed dan velen denken.
  Twee bekende linkse onderonsjes vind je in onderwijs en ontwikkelingshulp.
  Als niet links kom je daar nog niet eens binnen om de vloeren te dweilen.

 • Fleur

  @WijRos

  Beste WijRos, Hartelijk dank voor de uitgebreide antwoorden. Ik probeer zoveel mogelijk te lezen over mogelijke emigratie-landen. Heb een goed leven, maar zie wel duidelijk de veranderingen die om me heen plaats vinden en zou mijn kinderen graag een toekomst geven in een land waar we nog iets kunnen opbouwen, i.p.v. de afbraak die ons hier te wachten staat. Als ik geen kinderen had, dan zou ik al vertrokken zijn, maar nu is het een avontuur waar ik niet te lichtvaardig mee om wil gaan. Zuid-Amerika trekt me enorm, vandaar dat uw reakties op dit blog me ook altijd erg interesseren. Nogmaals dank.

 • Q&Q

  Had hier laatst al filmpje met gouden kraters op mars neergezet, zie dat er nog meer naar zijn gaan zoeken! ;)

  Dit stukje tekst vond ik wel veelzeggend:

  Mocht Scott gelijk hebben en het is goud, dan kunnen we binnen niet al te lange tijd een vestiging met de naam The Mars Reserve Bank verwachten, een echte Rothschild Centrale Bank op Mars. En dat noemt men dan “vooruitgang”.

  Gehele artikel:

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=3724:-goud-ontdekt-op-mars-video&catid=35:universum&Itemid=48

 • Lamberto

  Pietje # 27

  Beste Pietje,

  Ieder volk heeft het recht om zich tegen lieden die hen willen vernietigen te verdedigen.
  Ik ben totaal niet gecharmeerd van de Islam en degenen die o.a. ook in Europa deze religie aan ons probeert op te dringen.
  Tot op heden heeft Iran nog nooit als eerste een ander land aangevallen.
  Hiervan akte!
  Waar ik echter doodsbang voor ben zijn lieden, die zeggen het recht aan hun kant te hebben omdat zij hun beleving van “Democratie” als het hoogste ideaal beschouwen, en daarom deze staatsvorm “koste wat het kost” ook aan andere volkeren wil opleggen.
  Het aantal doden of gewonden speelt hierbij voor deze gangsters geen enkele rol.
  Uiteindelijk gaat het dan ook niet om het brengen van democratie en vrijheid, maar om het stelen en onder controle brengen van de rijkdommen van deze landen die worden overvallen.
  Zie wat er in Libya is gebeurd.
  Luister maar eens even wat ex. Generaal Wesley Clark te vertellen heeft.

  http://www.youtube.com/watch?v=fSNyPS0fXpU

 • WijRos

  @Andreas

  re. Dit kabinet gaat volgens mij de rit niet uitzitten en wat wordt de keus dan?

  Beste Andreas,

  De keus is gemakkelijk: SP, PvdA en PVV gaan het land verder naar de bedelstaf helpen.

 • Sebassol

  Laat Iran lekker zijn atoombom ontwikkelen, Israel heeft er ook 100-en, de VS idem dito.

  Dat Iran een atoombom ontwikkeld zegt DE media, dat is dezelfde media die ook zei dat Irak atoomwapens had.
  Geloof er allemaal niks van, heel die rot media.

 • http://zilverpaul.nl pietje

  @Gerard
  Al die reacties zijn altijd nog velen malen beter al iemand die er geen enkel probleem mee heeft dat Iran een atoombom krijgt als ie er zelf maar goed aan verdiend.

  Voor mensen met deze mentaliteit daar ben ik bang voor dat zijn namelijk de genen die deze ellende allemaal hebben veroorzaakt en niet de genen die sociaal en behulpzaam zijn voor anderen Gerard.

 • WijRos

  @Fleur

  Beste Fleur, Chili lijkt geordender dan Argentina maar de staat is eigenaar van allerlei bedrijven en vrijwel de gehele landbouw wordt net als in Europa met allerlei subsidies etc. overeind gehouden. In Argentinië wordt de landbouw helemaal uitgebuit door de overheid dus verschillen zijn er wel. Als je zelf een bedrijf wilt hebben dan kun je nu beter in Chili zijn maar dat kan na de volgende verkiezingen al weer sterk veranderen. Verkiezingen kunnen hier enorme veranderingen in de rechtspositie opleveren. Hier in Arg. wordt nu vrijwel alles per decreet gedaan zodat het parlement steeds op vakantie kan blijven.
  In principe zit er weinig verschil tussen Chili en Argentina. Alles is wanordelijk en minder geregeld dan in NL hetgeen de reden is dat het mij wel bevalt. Het lijkt er op dat men zich in Chili wel veel beter aan afspraken houdt dan in tenminste het noord-westen van Argentina waar ik circa 10 jaren woon. We denken er wel eens over om in Paraguay bij de Mennonieten te kijken. Die leven meer zoals wij en hebben ongeveer dezelfde cultuur. Het is echter nogal warm in de streek waar deze mensen wonen. Verder naar het oosten kun je eigenlijk alleen terecht als je veel land koopt ver van dorpen. Grote verschillen tussen deze 3 landen zijn: Argentina is het verste geurbaniseerd, Vooral in het oosten van Paraguay leeft iedereen (veel mestizos en indio’s) nog op het land en daar kun je als buitenlander volgens mij beter niet tussen leven. In Chili moet je ergens een oud huis op het land proberen te vinden hetgeen alleen bij Santiago en verder in het zuiden mogelijk is.
  De projecten die Amerikanen in Zuid Amerika hebben zijn allemaal woonkampen met slagbomen etc. waar je van moet houden om er in te leven, het trekt ons niet. Daarbij komt dat onze presidente vindt dat degene die geen huis kan betalen ook in deze kampen moet wonen ten laste van degenen die er al wonen. Hoe dit gaat uitpakken weten we nog niet. In Argentina zijn nog veel mooie huizen te koop voor relatief weinig geld en als je met dollars of Euro’s kunt betalen dan zijn er volop mogelijkheden.

 • Andreas

  Beste Wijros
  Het maakt niet uit van welke partij je bent als je het maken van schulden als een positief iets ziet. En een bevolking die totaal geen verstand heeft van economie doet daar vrolijk aan mee.
  Er is volgens mij geen bedrijf die het overleeft als het voltallige personeel mee mag beslissen over de te volgen koers. En nu gaat datzelfde volk op zoek naar een zondebok. En die is snel gevonden. Ik heb op zich geen moeite met Rutte maar wel met zijn draaikonterij. Ik had liever gezien dat hij zijn rug recht gehouden had en het pluche aan zich voorbij had laten gaan.
  Door in de oppositie te gaan had hij zijn geloofwaardigheid behouden. En op de top van de crisis genoeg steun gehad om de maatregelen die echt nodig zijn door te voeren. Dit kabinet gaat volgens mij de rit niet uitzitten en wat wordt de keus dan?

 • WijRos

  @Fleur

  Beste Fleur, ik ken de brieven van de Souvereign man en ik ben het maar gedeeltelijk eens met zijn analyse over Chili. Je moet bedenken dat ten noorden van Santiago niets wil groeien zonder alle dagen kunstmatig water te geven. Alle is er zelfs duurder dan in Argentinië met uitzondering van allerlei ingevoerde artikelen die wel weer veel duurder zijn dan in de VS of in Europa. Als je geen werk zoekt kun je veel beter leven in Argentina of Paraguay of misschien Equador.

 • WijRos

  @Gerard

  re. Zolang wij die graaiers en boeventuig van de PvdA, gelinkte media en de FNV vakbond niet keihard gaan aanpakken, dan worden wij hier nog armer dan de armste Griek.

  Beste Gerard, dat zijn jullie in NL al lang, veel en veel armer dan de Grieken. Dit is veroorzaakt door het massieve ambtenaren apparaat vooral bezet met PvdA, CDA en VVDers. Het is absoluut onjuist daar alleen de PvdA de schuld van te geven.
  Het CDA heeft ooit één goede minister president geleverd de afgelopen 100 jaren en dat was de nu inmiddels door ouderdom benevelde geest Ruud Lubbers.

 • Fleur

  @ WijRos,
  De Souvereign Man schrijft ook vol lof over Chili, als zijne het land van de toekomst. Schijnbaar liggen hier veel investeringsmogelijkheden en is het een van de meest veelbelovende landen van Zuid-Amerika. Hoe kijkt u hier tegen aan?

 • temp242

  Fluor in het kraantjeswater Beste Gerard.
  Maakt de mensen tam.MVG.

 • Gerard

  @Lamberto
  Inderdaad een goed artikel van de telegraaf over Samson.
  Maar heb je reacties ook gelezen?

  Dat is huilen! 100den reacties en (bijna) helemaal NIEMAND die het snapt.
  Ze geven Rutte en Samson de schuld van alles. Niemand die begrijpt dat dit het resultaat is van 40 jaar wanbeleid. Als Pim Fortuyn die racties zou lezen zit hij gegarandeerd rechtop in zijn graf!

  Bijna iedereen die reacties gaf vindt tevens dat er nog 100.000den Mauro’s naar Nederland moeten komen omdat ze zelf de sociale dienst wilden betalen voor zo veel mogelijk nieuwkomers. Dezelfde mensen vonden ook dat de overheid harder moest smijten met geld. Cultuursubsidies moesten omhoog, ontwikkelingshulp moest omhoog, het aantal vluchtelingen moest omhoog, de criminaliteit moest omhoog. Ze wilden zelf een leger duurste advocaten achter elke asielaanvraag zetten. De integratiesubsidie ging naar 20 miljard per jaar, en dezelfde mensen vonden dat nog veel te weinig.
  Je moet ze nu eens zien jammeren in die reacties!

  Ik denk dat je gerust bang moet zijn voor dit soort mensen!
  Ik ben dat in ieder geval wel. En steeds meer.

  Wie is hier nu werkelijk de baas in Nederland? Het zijn de topambtenaren die elke overheidshervorming blokkeren. Bijna elke SG (Secretaris Generaal) is van PvdA huize. Anders kom je bij een ministerie niet eens binnen. Het is niet toevallig dat bijna alle commissies door PvdA leden gevoerd worden. Het zijn er 3.000 die door de SG worden aangestuurd.
  De commissie Job Cohen is er EEN van. Hij met de rellen in Haren onderzoeken en mag daar 2 jaar over doen met zijn PvdA-team. Die commissie kost 10x zoveel als de totale schade van de rellen.
  Wat hoor je daarover in het NOS-Journaal? Helemaal NIETS! Het NOS-journaal is namelijk ook geheel in handen van de PvdA.
  Zolang wij die graaiers en boeventuig van de PvdA, gelinkte media en de FNV vakbond niet keihard gaan aanpakken, dan worden wij hier nog armer dan de armste Griek.

  Pim Fortuyn zou het nog wat beter kunnen verwoorden dan wat ik hier nu doe. Hij schreef over dit soort partij-fraude van de PvdA elke week een column in de Elsevier.
  Ik ben er nog steeds van overtuigd dat Wim Kom persoonlijk verantwoordelijk was voor de moord.
  Sterker nog, Fortuyn heeft dat ZELF nog gezegd dat hij aanwijzingen had in die richting. Dat tot EEN week voor zijn dood. Wim Kok had namelijk PERSOONLIJK een verbod uitgeschreven voor beveiliging van Pim Fortuyn.

  In 2002 begon iedereen het te begrijpen, in 2012 lees je zulke domme reacties.
  Wat is er in vredesnaam met die mensen gebeurd???

 • silverman

  @ andreas

  erg he, je commentaren worden zo serieus genomen.ofwel ben je superieur ofwel weet je hoe aandacht vragen werkt. hoedje af voor u!!!!
  mvg

 • Andreas

  Och Beste Wijros
  Ik was helemaal in de ban van de ondergang van de aarde. En de redding lag in een sterreschip volgens de gelukkige overlevenden. Dus inderdaad had ik mij moed ingedronken. Het is natuurlijk niets niks. Zo’n lange reis. Maar gelukkig bleek de wereld niet onder te gaan en zijn de medebloggers ook allemaal nog levend.

 • WijRos

  Ik ben een paar weken naar ons buurland geweest. Chili is nu zo ongeveer het rijkste land ter wereld, geen schulden en geen budgettaire tekorten en zo. Opvallend is dat men geen Europese en ook geen Amerikaanse auto’s meer koopt maar allerlei merken uit China en Zuid Korea die vanwege allerlei goedwillende handelsbarrières niet in Europa op de markt verkocht mogen worden.

  We hebben hier in Argentinië nu allerlei overvallen op winkelbedrijven. Dit omdat de president vindt dat met name buitenlandse winkels de klanten uitbuiten. De meute heeft daar de logische conclusie uit getrokken dat je dan het recht maar beter in eigen hand kunt nemen. In NL is het slechts een kwestie van tijd maar dan zal dat daar ook wel gebeuren. De juridische systemen zijn vrijwel gelijk: Als je wat hebt, mag je zwaar gestraft worden als je niet wat hebt zoals onze overheden en de “armen” dan mag je stelen en roven.

  Ik begrijp uit het voorgaande dat Andreas een ruimtereis wil gaan maken met zijn auto? Hij moet wel erg veel bier gedronken hebben of één of andere chemikali tot zich genomen hebben om dit soort uitlatingen te doen. Hij kan beter zijn geld opzij leggen voor één van de laatste koopkansen. Er waren grote omzetten de afgelopen dagen en toch is de prijs vrijwel niet gedaald dat is een goed voorteken.

 • Snel

  Beste Lamberto.

  Bedankt voor de link.

 • Lamberto

  Snel # 12

  Beste Snel,

  Als ik de inhoud van onderstaande link lees, kan ik niet anders dan concluderen dat D. Samsom de bereidheid van het Nederlandse volk om de broekriem nog verder aan te sjorren donker inziet.
  Er zullen opstanden uitbreken.
  De kruik gaat zo lang te water tot ze breekt.
  De huidige bezuinigingen opgeschreven in het regeerakkoord moeten ten minste nog met € 25.000.000.000, – worden verhoogd om quitte te spelen.
  Aflossing van de huidige Staatsschuld vindt alleen plaats via inflatie.
  Aan alle Nederlanders zal wederom gevraagd worden hun bijdrage te leveren.
  Dit lijkt mij dus een uitgelezen kans voor alle socialistische zakkenvullers om onder aanvoering van Wim Kok, ook wel “de vader des vaderlands genoemd”, hun vaderlandsliefde en sociale inborst te tonen.
  De bezoekers van voedselbanken zullen hen dankbaar zijn.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21177070/__Samsom_bezorgd_om_verzet__.html

 • Nico

  Plunder gewoon de pensioenen
  Om de levensduur van de eigen banken nog een beetje te kunnen rekken heeft Cyprus de afgelopen weken besloten om een aantal lokale pensioenfondsen te plunderen voor een voorlopig totaalbedrag van 300 miljoen euro. Deze pensioenfondsen hebben met het mes op de keel toegezegd over de brug te zullen komen, uiteraard in de vorm van nieuwe leningen die in ieder geval de schijn van terugbetaling hoog moeten houden. Net zoals Nederland deed, beweert ook Cyprus dat er ooit aan deze leningen geld verdiend zal gaan worden.

  http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/redactie/column/tissen/2012/articles/politici-leren-niet.xml

 • x.
 • Snel

  @Lamberto

  Uitspraken?

 • Lamberto

  Opstand en plunderingen in Argentinië.
  De beelden spreken voor zich.
  Staat ons dit in Europa binnenkort ook te wachten?
  Als ik de uitspraken van “Diederik Samsom” aanhoor, begint hem de grond ook al heet onder de voeten te worden.

  http://www.youtube.com/watch?v=QofGPLPX1YA

  http://www.youtube.com/watch?v=N3ZbH8iHGB8

  http://www.youtube.com/watch?v=3FCuQDVMq8I

 • Stafke

  Hmmmm, tsunami beweging? Eerste de zee (koers) die zich terugtrekt, in afwachting voor wat komen gaat?
  Hoe ver trekt de zee zich terug? 1450? 1550? 1600? Of zijn we er al?
  Benieuwd wat 2013 brengt.

 • temp242
 • gordijnen

  @Andreas

  Kijk uit wat je zegt!

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/ik_heb_niks_te_verbergen

  Volgens mij ben je minder dan 6 minuten weggeweest?

 • Cinelux

  Andreas = LOL :)

 • Andreas

  Beste Lamberto
  Het zijn allemaal oplichters. De captain heette Rutte. Niks niet radiogolven. Gelukkig heeft zilver een dreun gehad. Dus ik kan weer goedkoop inslaan. Dat is dan weer positief.

 • Lamberto

  Andreas

  Als je snel bent zitten ze met dat sterrenschip nog binnen het bereik van radiogolven.
  Met een beetje geluk krijg je je zilver morgen via een raket thuis opgestuurd.

 • Andreas

  Gekukkig kon ik nog net een mail sturen aan TSM voordat ik in het sterreschip stapte. Dus bij deze. Gegroet allemaal. Jullie zijn er morgen natuurlijk niet meer en ik wel. Masr de reis ging dus van start. Ja, mooi niet. Motorproblemen, niet starten en zo. Dus ik mijn knappe kleren (trouwpak van 25 jaar oud) weer uit en sleutelen aan die ouwe kutdiesel. Na gebruik van wat startpiloot toch op weg. Bij het paseren van uranus sloeg bij mij de twijfel toe. Ik ben toch niets vergeten. Ja en wel hoor. Mijn shag lag nog in mijn gereedsschapkist. Dus opnieuw op weg. Bij Venus weer motorproblemen. Blijkt die brokkenpiloot rode diesel van een paar jaar oud getankt te hebben. Alle filters vernieuwd, maar met zo’n wrak ga ik niet lichtjaren op weg. Doe mij een lol. Dus nu ben ik terug op aarde. En ik mag door mijn gedrag ook niet meer mee. Het is boven al niet anders als beneden. Wie zegt dat het zooitje niet deugt mag niet meer mee. Dus ik moet bij jullie medebloggers blijven. Ook wel leuk hoor, op zich. Maar het ging allemaal zo gehaast dat mijn zilver nog aan boord is. Ik heb ook altijd pech.

 • Nico

  Gerard
  wanneer de obligatiebubbel knapt krijg je vuurwerk ,kan niet anders dan knallen op dat moment,alles krijgt een keer een beurt,het blijven turbulente tijden.

 • Nico

  Nog wat aanvullende info aangaande de edelmetaal correctie:

  Prijzen goud en zilver onderuit na opening COMEX
  http://www.marketupdate.nl/nieuws/goud-en-zilvermarkt/prijzen-goud-en-zilver-onderuit-na-opening-comex/

 • Silvester

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21175799/__Rutte__het_gaat_iets_beter__.html

  Deze man leeft echt op een roze wolk.
  Eigelijk best zielig. Triest.