24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Vandaag verkiezingen in Nederland – bekijk onze Kieswijzer

Vandaag is het de verkiezingsdag voor de Tweede Kamer. Op basis van de meest recente peilingen lijkt het erop dat de VVD de grootste partij in Nederland zal worden. De PVV heeft inmiddels wat achterstand opgelopen en er zijn daarnaast een aantal partijen met een vergelijkbaar aantal stemmen. Onderstaande overzicht is afkomstig van de website van Peilwijzer, waarbij uit zes verschillende peilingen het gemiddelde wordt genomen om te berekenen op hoeveel zetels de partijen uitkomen. Voor de grootste partij, de VVD, wordt een inschatting gedaan van 24 tot 28 zetels terwijl voor de PVV 19 tot 23 zetels worden berekend. Andere relatief grote partijen zoals de CDA, D55 en Groenlinks zitten rond de 20 zetels. De PvdA heeft een groot aantal zetels ingeleverd ten opzichte van de vorige verkiezingen in 2012.

Bekijk voor het meest recente overzicht ook de peilwijzer.

NOS_Percentages

Het is niet altijd even makkelijk een keus te maken, wij helpen u daar bij The Silver Mountain graag bij. Althans, als het gaat om het kopen van goud en zilver. Recentelijk hebben we onze Kieswijzer gemaakt met een overzicht van de verschillende keuzes bij het kopen van goud en zilver. Vooral voor particulieren die niet eerder edelmetaal hebben gekocht is het nuttig om dit overzicht door te nemen.

kieswjzer

De belangrijkste aspecten:

  • Goud is altijd vrijgesteld van btw, dus zowel gouden munten als goudbaren zijn tegen een gunstige prijs te koop.
  • Goudbaren zijn over het algemeen goedkoper dan gouden munten doordat de productiekosten lager liggen. Hoe groter de goudbaar hoe interessanter de prijs.
  • Zilver wordt gezien als grondstof en in beginsel belast met btw. Koop zilveren munten om goedkoper zilver te kopen.
  • Voor alle gangbare producten geldt een terugkoopgarantie: wij kopen altijd uw goud en zilver weer terug tegen marktconforme biedprijzen

Meer informatie? Bekijk onze Kieswijzer.

Bekijk ook