24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Volledige uitleg hoe de goudprijs gemanipuleerd wordt

Vandaag ontving ik een bericht van Tacit Ordo Seclorum, die mij een zelfgemaakte presentatie stuurde over de manipulatie van de goudprijs. De presentatie is gebaseerd op de ontdekkingen en het werk dat in hoofdzaak door de mensen achter The Gold Anti-Trust Action Committee (www.gata.org) is verricht. Het probleem is dat deze kennis momenteel nog gefragmenteerd is over honderden artikelen en voor de doorsnee persoon niet te doorgronden is. Tacit heeft een poging gedaan om mensen het gehele overzicht te presenteren en de informatie te visualiseren en tot leven te laten komen. Hieronder is het desbetreffende bericht weergegeven, de presentatie is als PDF te downloaden of te zien op YouTube. Reageren en discussiëren over de manipulatie in de prijs van goud kan onderaan het bericht.

Geachte redactie van Edelmetaal blog,

Graag deel ik mijn Engelstalige (video)presentatie over de wijze waarop de prijs van goud onderdrukt wordt. Al de manipulatietechnieken zijn in beeld gebracht en toegelicht. Bovendien is al het bewijsmateriaal uit officiële documenten in de presentatie te zien.

Gouden munten op een weegschaal

De informatie die ik in het document heb opgenomen is op dit moment nog zeer gefragmenteerd over het internet. Ik heb al de voor het publiek beschikbare informatie gebundeld (met dank aan GATA) en gevisualiseerd.

Ik weet zeker dat de informatie in de presentatie de ogen van een heleboel mensen zal openen voor de verborgen goudpolitiek die achter de schermen gevoerd wordt.

De presentatie is als PDF te downloaden en kan ook op Youtube bekeken worden.

Bekijk ook