Kenniscentrum The Silver Mountain

Lees hier onze columns over de financiële wereld, nieuwsberichten en tips bij het kopen van goud en zilver.

navbar-banner

Zilver Maple Leaf munten voor EUR 21,49

21-05-2013 Rolf van Zanten

vliegtuig-canada

Help ons mee een vliegtuig te vullen met zilver Maple Leaf munten. Begin juni wordt de volgende zending Maple Leafs uit Canada op Schiphol verwacht. Koopt u nu onze Groupdeal dan besparen wij op de verzendkosten en dat voordeel is aan u doorberekend. Ongeacht het aantal munten dat u koopt, een vaste extreem lage prijs van EUR 21,49 per stuk. Slechts geldig voor 2.500 stuks, dus op = op!

Groupdeal Zilver Maple Leaf munten

 • Nico

  Ludwig von Mises “Crackup Boom”
  Gepost op 26 mei 2013 door Peter B. Meyer

  http://www.edelmetaal-info.nl/2013/05/ludwig-von-mises-crackup-boom/

 • Lezer

  @Gerard,

  Nog even een (late) reactie, ik lees niet dag in dag uit mee dus ik heb de persoonlijke vetes niet zo meegekregen. Voor wie doe je het dan vraag je. Nou in ieder geval voor mij, en ik denk nog veel meer lezers van dit blog. Dit blog overleeft alleen als we elkaar respecteren, en elkaar een mening gunnen! Die meningen zijn dus duidelijk anders, ok prima en als elkaar overtuigen ook niet lukt, dan geen energie meer aan verspillen. Ik heb in ieder geval een hoop gehad aan al die meningen. Hoe meer hoe beter.

 • Gerard

  Laat ik het dan nog anders verklaren.
  Het volgende is een Twit van Middelkoop.
  Dit duid op hetgeen ik ook verwacht, zoals hieronder beschreven.

  @wmiddelkoop: Anders dan veel analisten denken leveren goud-ETF verkopen geen ontspanning vd markt, maar juist extra spanning.

 • Gerard

  Erik
  Of GLD in de problemen komt weet ik niet. De dump van Q1 staat op de site van WGC. Maar het huidige probleem is van april. We zullen dus even moeten wachten hoe het precies verging in april.
  Maar daarin ben ik wel helemaal met Middelkoop eens, het wachten is op de schepen die het goud uit de kelders van Londen netjes naar China varen.

  Maar denk een stapje verder. Wat als de aaandelen werkelijk zwaar gaan corrigeren? Wat als goud weer opnieuw als veilige haven gezien wordt? Gaan dezelfde schepen dan weer van China naar Londen?
  Ik vrees van niet. Dan kon goud wel eens door het dak gaan.