24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Zilverprijs daalt onder de $30,-

De zilverprijs daalde afgelopen vrijdag tot een niveau van $29.80 per troy ounce. Een dergelijke zilverprijs is niet voorgekomen sinds augustus 2012. Het niveau van $30 per ounce is volgens technische analisten een belangrijk steunpunt voor de bullmarkt in zilver. De vraag is nu uiteraard of deze steun sterk genoeg is of dat de zilverprijs verder daalt. Vorige week was het in China Nieuwjaarsvakantie en werd het duidelijk dat zij met hun groeiende koopkracht waarschijnlijk een bodem onder de zilverkoers vormen. Sinds maandag zitten de Chinezen weer volop in de markt en nu is het afwachten.

Wij willen u van de lagere koers gebruik laten maken om extra voordelig zilver (bij) te kopen.

Couponcode buythedip

Korting: EUR 30 bij bestelbedrag vanaf EUR 2.500

(geldig bij aankoop van zilveren munten en/of baren tot en met 28 februari 2013)

Zilver heeft twee motoren: inflatierisico’s en industriële productie. Zilver is een van de beste geleiders en heeft ook nog eens bacteriedodende kwaliteiten. Het wordt daarom gebruikt in producten uiteenlopend van zonnepanelen tot tandenborstels. Bovendien wordt zilver net zoals goud gebruikt om vermogen te beschermen tegen inflatie en wordt de prijs beïnvloed door een toe- of afname van het risico op inflatie.

Meer weten over de opbouw van de zilverprijs, of wilt u uw eigen kijk op deze zaken met ons delen? Bezoek dan ons blog en volg de discussies.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod?
Bezoek onze website voor het kopen van zilver

Disclaimer: dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies
of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Bekijk ook