24 UURS VERZEKERD TRANSPORT
coins

Zilvervloot gearriveerd op Schiphol!

voorraad-ontvangst-amsterdamdam-safe

Goed nieuws: de langverwachte voorraad zilveren munten is vandaag ontvangen!

Alle 2013 zilveren munten zijn gearriveerd op Schiphol en we zullen de komende dagen druk bezig zijn om geplaatste bestellingen uit te leveren.

U ontvangt een email ter bevestiging zodra uw bestelling is verwerkt is. Naar verwachting zullen alle bestellingen zijn verwerkt binnen enkele werkdagen.

Zilveren munten zijn dit jaar erg populair. Diverse muntenhuizen hebben leveringsproblemen gekend toen de prijzen onverwachts daalden medio april. Als gevolg daarvan liepen de premiums op en ook levertijden liepen op tot wel zes weken. De Silver Eagle munt, die vooral in Amerika zeer populair is, was zelfs enkele weken niet te koop. Van deze Silver Eagle munten zijn in de periode januari t/m mei zo’n 21,8 miljoen stuks verkocht. Ook de Maple Leaf munten kennen een recordafzet en deze munten worden vooral veel in Europa verkocht.

Ondanks de huidige, lagere, zilverprijs zijn de zilveren 2013 munten nu weer goed verkrijgbaar en tegen aantrekkelijke premiums. Met de huidige zilverkoers kunt u al zilveren munten aankopen vanaf EUR 18,50 per troy ounce. Bekijk onze webshop voor het huidige overzicht en de huidige prijzen van de zilveren munten.

Bekijk ook